Италианският национал Доменико Берарди се забърка в скандал след вчерашната

...
Италианският национал Доменико Берарди се забърка в скандал след вчерашната
Коментари Харесай

Италиански национал потърси саморазправа с противников фен след шокиращото отпадане на Сасуоло

Италианският национал Доменико Берарди се забърка в скандал след вчерашната шокираща загуба на неговия тим Сасуоло от новака в Серия “Б ” Модена с 2:3, поради която “неровердите ” отпаднаха още в първия кръг на шампионата за Купата на Италия.
 Още един дилетант в Серия “Б ” изхвърли първокласен отбор от Купата на Италия Още един дилетант в Серия “Б ” изхвърли първокласен отбор от Купата на Италия
В обществените мрежи бързо набраха известност видеа по какъв начин на излизане от стадиона в Модена Берарди търси разпра със съперников почитател, който го обиждал след отпадането на Сасуоло в локалното дерби. Въпреки че футболистът направи всичко допустимо, с цел да се добере до въпросния последовател, той въпреки всичко беше удържан от хора от личния състав на своя клуб. По-късно крилото излезе с обява в Инстаграм, в която се извини за непристойното си държание.

“Бих желал да желая извинения за случилото се на излизане от стадиона след мача против Модена. Ние сме експерти и на първо място би трябвало да бъдем образец за младежите и децата. Днес (вчера - б.р.) пред очите на всички не демонстрирах сходно държание. Това се дължи на обстоятелството, че най-скъпите ми хора - брачната половинка и децата ми, преднамерено бяха забъркани, което надълбоко ме нарани. Отново желая да поднеса извиненията си на противниковия почитател ”, написа Берарди.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР