Италианският моден дизайнер , който се превърна в икона на

...
Италианският моден дизайнер , който се превърна в икона на
Коментари Харесай

Роберто Кавали бил истински Казанова

Италианският фешън дизайнер, който се трансформира в икона на стилната промишленост, умря на 83-годишна възраст. За разлика от множеството си сътрудници в сектора, дребничкият италианец не беше хомо, а таман в противен случай – съвсем до последните си години той преследваше млади гаджета.

Въпреки че приличаше на цялостен стар педал поради безбройните си пластични интервенции и силиконови джуки, той в действителност беше същински мачо. За бурния му любовен живот се носят митове, а съгласно злите езици дизайнерът е преспал с над 3000 дами. Преди години даже гръмна скандал, откакто се оказа, че е отмъкнал младо гадже от тогавашния министър председател Берлускони. Последствията бяха, че Кавали си сътвори съществени данъчни проблеми в родната Италия.

Приличащият на мумия Кавали, чиято фешън империя се прави оценка на 1 милиарда $, се гордееше с потентността си и никак не се криеше, до момента в който се забавлява по бански с по няколко мадами на възрастта на внучките си.

„ Имало е месеци, в които всяка вечер Роберто си лягаше с нова жена. Креватните му завоеванида са над 3000 “ – споделя помощник на дизайнера.

Сега 6-те деца на дизайнера би трябвало да поделят „ скромното “ му завещание.

Източник: вестник „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР