Италианският Комо проявява интерес към защитника на Черно море Виктор

...
Италианският Комо проявява интерес към защитника на Черно море Виктор
Коментари Харесай

Комо иска Виктор Попов

Италианският Комо демонстрира интерес към бранителя на Черно море Виктор Попов. Националът направи мощна есен, както и целият отбор на варненци, и е хванал окото на разнообразни скаути. Попов се утвърди освен на " Тича ", само че и в националния тим. Комо следи Попов още от лятото, като в този момент е допустимо да излезе с съответна оферта за правата му.

През предишния сезон Комо остана на крачка от присъединяване в пейофите за Серия " А ". Сега се движи мощно и е един от кандидатите за влизане в елита. След 16 кръга тимът от прословутото езеро наоколо до Милано има 31 точки. Лидерът Парма е с 34, а вторият Венеция с 33. Преди месец отпред на Комо застана Сеск Фабрегас.

В последните години Серия " Б " се трансформира в сериозен кей за български играчи. Сега в Козенца е Валентин Антов, Димо Кръстев е в Катандзаро, Петко Христов е в Специя, а неговият брат близнак Андреа е в Серия " Ц " в Потенца.

22-годишният Виктор Попов е артикул на школата на Черно море и до момента не е играл в различен тим.

" Тича " може да напусне и още един национал - вратарят Иван Дюлгеров. Той също направи мощно развиване в кариерата си в последните сезони. 24-годишният пазач е мечтан от тимове от елита на Турция и Чехия. През октомври се заприказва, че вратарят е в полезрението на Спарта (Прага), където преди време варненци продадоха Мартин Минчев.

Ръководството на Черно море е сложило цена от 500 хиляди евро за Дюлгеров и в случай че някой извади въпросната сума, може да го притегли. Затова и управлението на варненци е почнало да сондира опцията за укрепване на този пост. В последните години Черно море се трансформира в една от най-силните школи при вратарите, написа " Тема Спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР