Италианският клуб Сампдория прати официална оферта на Локомотив (София) за

...
Италианският клуб Сампдория прати официална оферта на Локомотив (София) за
Коментари Харесай

Тим от Серия А прати официална оферта за роден талант

Италианският клуб Сампдория прати публична оферта на Локомотив (София) за юношеския национал на България Валентин Николов, научи Sportal.bg. Както е известно, той изкара няколкодневен експериментален интервал при " моряците " в края на ноември.  Талантливият халф даже изигра една контрола с Примаверата на генуезците. Още тогава отборът от Генуа засипа с похвали Николов, само че през вчерашния ден в офисите на " железничарите " е пристигнала публична оферта, в която написа, че Сампдория желае да подпише професионален контракт с полузащитника от лятото на 2019 година. Роденият на 15 октомври 2003 година гений има към този момент три мача във Втора лига с екипа на родния Локомотив.

Валентин стана един от най-младите ни играчи дебютирали в професионалния футбол, откакто преди два месеца влезе в игра в мача " железничарите " против Пирин на възраст 15 години и 12 дни. Още до момента в който беше 14-годишен пък означи първия си гол за столичните “железничари” - при успеха с 2:0 над Славия в контрола. Николов е и капитан на националния ни тим за набор 2003.

Тази пролет Николов ще остане сигурно в " Надежда ", като даже се чака да получи още повече шансове за игра в професионалния футбол, откакто стана ясно, че Локомотив ще гони промоция през сезон 2019/2020 година.

 Локомотив София - Славия @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР