Италианският хегемон Ювентус излиза за вендета срещу актуалния европейски клубен

...
Италианският хегемон Ювентус излиза за вендета срещу актуалния европейски клубен
Коментари Харесай

Ювентус излиза за вендета срещу Реал Мадрид

Италианският хегемон Ювентус излиза за вендета против настоящия европейски клубен отличник Реал Мадрид в упования с максимален интерес 1/4-финал от Шампионската лига. Първият мач е довечера в Торино, а трибуните на “Алианц Стейдиъм” ще бъдат изпълнени до краен лимит.

Двата отбора играха на финала на миналогодишното издание на шампионата пред 10 месеца в Кардиф, като Ювентус рухна през второто полувреме и загуби с 1:4. “Бианконерите” се показват обичайно мощно във вътрешното състезание, до момента в който Реал Мадрид позволи редица неверни стъпки и сега се бори за трофей само в Шампионската лига.

Мегазвездата на “белия балет” Кристиано Роналдо показва чудовищна форма през 2018 година, като е отбелязал 22 гола в последните 13 мача. Португалецът обаче ще се изправи против една от най-солидните отбрани в света. В състава на Реал като титуляр се чака да стартира Иско, който блесна с хеттрик за Испания в контролата против Аржентина преди седмица.

Воденият от Масимилиано Алегри отбор няма да разчита на санкции Миралем Пянич, а под въпрос до последно ще е Марио Манджукич. През уикенда Ювентус загря за борбата с испанския исполин с влиятелен триумф с 3:1 над Милан. Реал Мадрид пък в пробен състав се оправи при гостуването на Лас Палмас с 3:0.

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан разгласи, че желае изходът на конфликта да бъде решен още довечера в интерес на неговия отбор.

Преди мача именитият вратар на Ювентус Джанлуиджи Буфон показа, че сън не го лови поради идния преден конфликт с Кристиано Роналдо и има защо да се тормози. Португалецът се е разписвал във вратата на Буфон седем пъти в петте мача, които двата отбора изиграха от сезон 2013/2014 година до финала в Кардиф преди 10 месеца.

Добрата вест за Ювентус е, че Реал няма победа в Торино от 1962 годиа насам, а в последните им четири мача на разменено посещение постоянно напред продължаваше “Старата госпожа”.

Със сигурност ни чака непредвидим конфликт, като букмейкърите давата леко преимущество за Реал.

Вероятни сформира:

Ювентус: Буфон, Де Шилио, Бардзали, Киелини, Асамоа, Кедира, Бентанкур, Матюиди, Дибала, Игуаин, Дъглас Коща.

Реал Мадрид: Навас, Карвахал, Рамос, Варан, Марсело, Каземиро, Кроос, Модрич, Иско, Роналдо, Бензема.

Главен арбитър: Джунейт Чакър.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК

Шампионска Лига 1/8 кръг, вторник 6 март  Пари Сен Жермен 1:2краен резулат  Реал Мадрид

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР