Италианският гранд Рома има сериозен интерес към един от най-обещаващите

...
Италианският гранд Рома има сериозен интерес към един от най-обещаващите
Коментари Харесай

Италиански гранд иска талант на Левски

Италианският гранд Рома има сериозен интерес към един от най-обещаващите играчи от школата на Левски - Даниел Начев. Халфът е 16-годишен, само че към този момент има зад тила си тренировки с първия отбор на "сините ". Около русокосия младок не се шуми за първи път. През лятото за него имаше съответна оферта от Рейнджърс. В последна сметка обаче плеймейкърът остана на "Герена ". Тогава интерес към него прояви и Дженоа, само че геният остана правилен на Левски.

Начев от много време е наблюдаван от отбори от Острова. През 2014 година, когато той към момента е част от школата на Септември София, халфът отива на проби в Манчестър Сити и след къс интервал там се завръща в София. Малко по-късно минава в Левски.

През лятото на "Герена " предстоят съществени реорганизации на всички равнища в клуба. Предстои крепко стягане на коланите и взор към школата за попълване на първия тим, който ще бъде формиран съвсем напълно от родни футболисти. С много от чужденците ще се наложи разлъка, тъй като Левски няма по какъв начин да се съгласи да им заплаща заплатите./ "Тема Спорт "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР