Италианският гранд Интер - съперникът на Лудогорец в 1/16-финалите на

...
Италианският гранд Интер - съперникът на Лудогорец в 1/16-финалите на
Коментари Харесай

Едни от най-красивите жени в света са фенки на съперника на Лудогорец

Италианският гранд Интер - противникът на Лудогорец в 1/16-финалите на Лига Европа, е измежду най-популярните освен в Италия, само че и в целия свят. Със синьо-черната фланелка са играли някои от най-хубавите футболисти в света, а около тях се множат и почитателите на отбора.

Въпреки не толкоз честите триумфи напоследък, Интер си остава измежду най-обичаните, като притегля и солидно дамски наличие, написа Блиц.

Списъкът е дълъг, само че ще ви покажем най-известните:

1. Белен Родригес
Аржентинският модел и някогашна брачна половинка на Марко Бориело от години влудява почитателите в Италия, а тези на Интер са изключително горди с нея. Те към момента споделят фотографията й с фланелка с номер 4 с подпис персонално от легендата Хавиер Санети.
 



2. Алиса Милано
Американската актриса от години е безжалостен почитател на " синьо-черните ", като е чест посетител на мачовете на отбора през последните 10 години. Тя посещава лятно турне на миланския гранд през 2009 година в Съединени американски щати и любовта сред нея и клуба пламва.
 



3. Кети Пери
Певицата също от дълго време съобщи пристрастията си към Интер, с появяването си в синьо-черно на музикалния фестивал Сан Ремо през 2009 година, а и по-късно се появи на няколко мача на отбора в Милано.
 



4. Ейприл Самърс
Британският модел нашумя с пристрастията си към Интер около престоя на легендата Роберто Манчини отпред на отбора и не спираше да демонстрира любовта си към италианеца.
 



5. Инес Трокия
Италианският модел не пропуща комфортен миг, с цел да гледа мач на обичания си тим. Преди няколко години тя снима секси фотосесия с фланелка на Интер, с което стана световноизвестна.
 



Сред спряганите за последователки на Интер са красивите Моника Белучи и Адриана Лима, само че те са по-скоро любимки на футболистите в избрани интервали. Иначе останалите доста известни почитатели на Интер са най-успешният италиански фешън дизайнер Джорджо Армани, тенорът Андреа Бочели, тенисистките Франческа Скиавоне и Флавия Пенета и мотоциклетистът Валентино Роси.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за полз
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР