Италианският гранд допусна сензационна загуба от скромния тим на Специя

...
Италианският гранд допусна сензационна загуба от скромния тим на Специя
Коментари Харесай

Страшен резил на "Сан Сиро": Опашкар обърна Милан с гол в 95'!

Италианският гранд позволи сензационна загуба от скромния отбор на Специя с 1:2 като хазаин в мач от 22-ия кръг на Серия А. " Росонерите " позволиха да бъдат обърнати през втората част, като победният гол на Специя падна надълбоко в добавеното продължение на мача.
В първите минути на мача Рафаел Леао имаше добър късмет да вкара, само че стражът на Специя го отхвърли с брилянтна интервенция. В края на частта Алексис Салемакерс също бе отхвърлен от вратаря на гостите, само че малко по-късно Милан получи дузпа.
Тео Ернандес обаче изпусна от бялата точка и резултатът остана неизменен. Минута по-късно Милан въпреки всичко откри. След дълго извеждащо подаване Рафаел Леао съумя да овладее и да се разпише в мрежата на Специя, с цел да даде успокоение на своите на почивката.

В 57-ата минута още веднъж Салемакерс бе покрай гол, само че за следващ път вратарят на Специя Иван Проведел се оправи. Две минути по-късно Якуб Кивиор можеше да вкара пред другата врата, само че и Мик Менян сподели, че е сложен за превъзмогване.
Това обаче се промени в 64-ата минута, когато Специя изравни с гол на Кевин Агудело. Милан остана шокиран от изравнителното попадение и не съумя незабавно да се съвземе, с цел да поеме в търсене на успеха. Едва в заключителните минути на срещата " росонерите " стигнаха до няколко голови обстановки.
В продължението на мача Златан Ибрахимович на два пъти бе покрай отбелязване на надвит гол, само че вместо това Специя провежда съвършена офанзива в 95-ата минута и открадна успеха с гол на Емануел Гиаси.
Така Милан позволи четвърта загуба през сезона в Серия А и пропусна опцията да оглави класирането, оставайки на две точки зад водача Интер - и то с мач повече. Специя пък записа втора поредна победа в шампионата и към този момент е 14-и с 22 пункта. В идващия кръг Милан семейства на Ювентус, а Специя посреща Сампдория.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР