Италианският футболен клуб Ювентус иска да продаде Душан Влахович, но

...
Италианският футболен клуб Ювентус иска да продаде Душан Влахович, но
Коментари Харесай

Ювентус иска да продаде Душан Влахович

Италианският футболен клуб Ювентус желае да продаде Душан Влахович, само че нападателят не желае да напусне, надявайки се да се потвърди в отбора от Торино, оповестяват италианските медии.

Сръбският нападател се бори да оправдае цената си от 80 милиона евро, само че от началото на този сезон е вкарал единствено пет гола в 14 мача от Серия А.

Ювентус се чака да продаде Влахович през идващите месеци, евентуално през януари, в случай че откри покупател, защото желае да откри по-продуктивен нападател. " Кориере дело Спорт " оповестява, че Влахович няма интерес да напуща Ювентус и желае да се потвърди в клуба, макар компликациите, които срещна под управлението на Масимилиано Алегри през този сезон. 

23-годишният футболист се разписа единствено един път през последните три месеца, а заплатата му ще нарасне до 12 милиона евро на сезон от юли нататък, годни за последните две години от контракта му с Ювентус. Клубът обаче не може да си разреши толкоз висока сума, тъй че се стреми да му предложи нов дълготраен контракт. Идеята е да се понижи заплатата му до към 8-9 милиона евро на сезон и договорката да се удължи до 2027 или 2028 година.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР