Италианският футболен гранд Ювентус започна преговори за привличането на звездата

...
Италианският футболен гранд Ювентус започна преговори за привличането на звездата
Коментари Харесай

Ювентус започна преговори за Неймар

Италианският футболен гранд Ювентус стартира договаряния за привличането на звездата на ПСЖ Неймар. Бразилецът се оказа нежелателен в парижкия гранд, макар че неотдавна договорът му бе автоматизирано удължен до 2027 г и съгласно него техничарят ще взима 850 000 паунда на седмица.

В последните седмици обаче се заприказва, че ПСЖ желае да се отърве от бразилеца, а съгласно испанското издание „ Ас “, представено от dnes.bg, сътрудниците на нападателя към този момент търсят разновидности. Барселона все още не е измежду вариантите поради тежкото финансово състояние в клуба. Поради тази причина сътрудниците на Неймар считат, че Ювентус е съвършения вид за бъдещето на бразилеца.

Торинският гранд няма по какъв начин да отговори на моментната заплата на Неймар в Париж, само че пък по сходен метод клубът се спазари с Пол Погба и Анхел Ди Мария. Трансферите на последните двама към момента не са публично оповестени. Смята се, че в Европа все още само Нюкасъл може да даде заплата, близка до тази в ПСЖ на Неймар. За момента обаче бразилецът не е изключително впечатлен от опцията да премине при " свраките ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР