Италианският десен министър-председател призна в неделя, че не е успяла

...
Италианският десен министър-председател призна в неделя, че не е успяла
Коментари Харесай

Италия не успя да ограничи миграцията, признава Мелони на крайнодесния фестивал

Италианският десен министър-председател призна в неделя, че не е съумяла да извърши обещанието си от предизборната си акция да ограничи притока на противозаконни мигранти, наричайки миграцията „ най-сложният феномен, с който в миналото съм се сблъсквал. ”

И въпреки всичко Джорджия Мелони увери поддръжниците си на крайнодесен политически фестивал в Рим, на който също участваха Илон Мъск и английският министър председател Риши Сунак, че е към момента търси отговори на въпрос, който се трансформира в съществена точка за активизиране през годините й като опозиционен деятел.

Намаляването на миграцията е централен фокус за нейните гласоподаватели, в това число тези, които през уикенда участваха на последното издание на фестивал тя провежда за първи път през 1998 година като младежка активистка в политическо придвижване, стартирано от оживели съдружници на Бенито Мусолини.

„ Знам добре, че във връзка с миграцията резултатите не са предстоящите “, сподели Мелони пред тълпата в края на Атрежу, четиридневно джамборе, органи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР