Италианският бизнесмен Пиетро Белардели желае да влезе в управлението на

...
Италианският бизнесмен Пиетро Белардели желае да влезе в управлението на
Коментари Харесай

Италиански бизнесмен иска да инвестира в Марица

Италианският предприемач Пиетро Белардели желае да влезе в ръководството на Марица (Пловдив). Вчера той изгледа онлайн дуела на пловдивчани с Литекс, приключил с победа за Марица с 1:0, написа " Спортал ".

Белардели е добре познато име в България с престоя му в Берое и Спартак (Варна). От последния клуб Белардели си потегля със скандал, а по думите му е вложил близо 550 000 евро. Италианецът е бил президент и на швейцарския Лугано, където притегля Златомир Загорчич през 2000-ата година. Все още не е ясно под каква форма и дали Белардели ще влезе в Марица, който сега е благосъстоятелност на Христо Христов. Двамата имаха диалог на четири очи и следва нов подобен, след който да стане ясно дали Марица ще се снабди с нов притежател.
 Марица има нов старши треньор
Марица има нов старши треньор

Промени в клуба

" Президентът на клуба ме предложения да изгледам този мач. Каза ми, че се надява да му донеса шанс и мисля, че го направих. Познавам президента на Марица. Виждали сме се повече от един път и мисля, че можем да създадем нещо съществено, започвайки от инфраструктурата на стадиона. Това е едно от нещата, в които българският футбол изостава, макар че има и други по-лоши неща. Спомням си какво се случи във Варна. Познавам българския футбол от 1999 година, когато бях президент на Лугано. Дойдох тук и взех Златомир Загорчич в тима си. Той беше бранител. Познавам футбола в България. Надявам се това мое посещаване да донесе нещо положително и съществено, а не както се случи във Варна. Хората не знаят това, което се случи във Варна, само че аз знам какъв брой пари хвърлих напразно. Дадохме 550 хиляди евро. Мисля, че запознат съм футбол и мога още веднъж да се върна в играта. Съжалявам, че видях слаби публицисти, които не ревизираха това, което споделят за мен. Предизвиквам тези публицисти на диалог и да потвърдят това, което приказвам за мен. Надявам се, че ще можем да планираме нещо съществено в Марица. Футболът може да ни даде нещо хубаво. Който желае да разбере, ще го разбере. Ще забележим ориста къде ще ни води. Благодаря за топлото посрещане от президента на Марица. Поздравявам почитателите на футбола в България ".

" Готов съм да отговоря на всяко едно противоположно мнение. Когато влизам в даден клуб, влизам постоянно като съществена фигура. Научил съм се както да спечелвам, по този начин и да изгубвам. От загубите върша победи. Ако вляза в клуба като спонсор, това значи, че съм завършил с футбола. Аз обичам борбите и това го демонстрирах в Лугано ", споделя Белардели.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР