Италианските специални сили освободиха турския кораб, похитен край бреговете на

...
Италианските специални сили освободиха турския кораб, похитен край бреговете на
Коментари Харесай

Италианските спецсили освободиха похитен от пирати кораб

Италианските специфични сили освободиха турския транспортен съд, отвлечен край крайбрежията на Неапол, заяви италианският министър на защитата Гуидо Крозето. В петък товарният кораб бил покорен, откакто група от към 15 незаконни мигранти откри надзор над него и обезвреди 22-членния му екипаж, съобщи АНСА, представена от Българска телеграфна агенция.

Репортерът Митьо Маринов стана част от екипажа на фрегата „ Дръзки “ по време на обучение

„ Похитителите са обезвредени. Всичко завърши наред “, написа Крозето в Туитър.

Той разгласи, че на помощ на подалия сигнал за паника транспортен съд са изпратени командоси от профилирания отряд на италианските военноморски сили. Министърът беше известен за случая, до момента в който даваше изявление за известния ефирен водещ Бруно Веспа.

Съединени американски щати и Канада провеждали обучение в Тайванския проток

„ Италиански специфични сили, основани в Бриндизи, освобождават край крайбрежията на Неапол транспортен съд с 22-членен екипаж, високомерен от към 15 мигранти, които се намират на борда на плавателния съд “, уточни Крозето в ефир и добави, че интервенцията продължава и че го държат в течение непрекъснато за хода ѝ.

По думите на министъра навременната интервенция на командосите е осуетила опита за отвличане. Корабът плавал за Франция, когато групата незаконни мигранти открила надзор над него.

Пътуването се случва на фона на възходящото безпокойствие от китайските морски действия в Южнокитайско море

Засега няма повече детайлности за мигрантите, в това число от каква народност са. Някои от тях били въоръжени с ножове. Мигрантите са съумели да се качат неусетно на кораба.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР