Италианските Лече и Интер не успяха да покажат кой е

...
Италианските Лече и Интер не успяха да покажат кой е
Коментари Харесай

Лече изненада напериятно Антонио Конте и компания

Италианските Лече и Интер не съумяха да покажат кой е по-добър от двата отбора и приключиха 1:1 в мач от 20-ия кръг на Серия " А ". Гостите откриха в 72-рата минута посредством Алесандро Бастони, а 5 минутки по-късно Марко Манкосу съумя да върне попадението. След този дуел " нерадзурите " са на 2-рата позиция с 47 точки, с 2 повече от третия Лацио, който обаче е с мач по-малко. С тази точка " вълците " събраха 16 точки и са единствено на една позиция над зоната на изпадащите.

Отборът на Интер стартира по-добре мача, като още в 3-ата минута удар на Ромелу Лукаку мина в страни от вратата. 5 минутки по-късно обаче, Марко Манкозу пропиля страхотна опция за Лече, пропускайки от дребното наказателно поле.
 Милан измъкна успеха против Удинезе в последната секунда
Неочакван воин измъкна Милан в вманиачен мач с Удинезе

Анте Ребич е огромният воин за " росонерите " с двете си попадения през днешния ден

В 20-ата минута " нерадзурите " вкараха попадение посредством Лукаку, само че голът бе анулиран поради нарушаване в офанзива на белгиеца.

Малко по-късно системата ВАР трябваше да се намесва, защото Джулио Донати от домакините влезе остро в краката на Николо Барела. Реферът на срещата Пиеро Дзакомели се увери и първичното му решение за жълт картон остана непроменено.

Интер съумя да нацели и гредата в 29-ата минута след страховит изстрел на Марсело Брозович. И до момента в който натискът на " синьо-черните " продължаваше, то в добавеното време на първото полувреме съдията свири дузпа за Лече. Малко по-късно обаче, ВАР още веднъж влезе в приложимост и анулира наказателния удар.
 Снимка 462275
Източник:

" Джалоросите " започнаха по-добре втората част, като Кума Бабакар и Андреа Рисполи не пробваха да открият резултата, само че не сполучиха. В 57-ата минута Лаутаро Мартинес насочи отдалечен удар, който не представляваше проблем за Габриел. Десет по-късно аржентинецът още веднъж не затрудни с изстрела си противниковия вратар. В 71-ата Сенси също опитва шанса си с отдалечен шут, само че Габриел мазета в корнер.

Секунди по-късно, тимът на Антонио Конте излезе напред в резултата. Алесандро Бастони съумя да осъществя с глава, след центриране на Кристиано Бираги.
 Матео Политано няма да се задържи в Интер
Матео Политано няма да се задържи в Интер

Играчът си потегля, макар пропадналия трансфер в Рома

Радостта на " нерадзурите " бе относително къса, защото Лече съумя доста бързо да върне равенството в мача. Марко Манкосу се озова очи в очи с Ханданович и не сгреши за 1:1.

В 82-ата минута обратът можеше да бъде цялостен, когато Филипо Фалко нацели лявата греда, след брилянтно изпълнен директен свободен удар. Това бе и последния забавен миг от дуела.

В идващия кръг Лече гостува на Верона, а на Интер следва домакинство на Каляри.

Лече: Габриел, Донати, Росетини, Лусиони, Дел Орко, Рисполи (Фалко 76`), Манкозу (Мекариело 83`), Петричоне, Дейола, Бабакар, Лападула (Майер 62`)

Интер: Ханданович, Годин (Бастони 68`), Де Фрай, Шкринияр, Кандрева, Барела, Брозович (Валеро 83`), Сенси (Санчес 82`), Бираги, Лукаку, Лаутаро

Резултати от дуелите играни в същия час в италианската Серия " А ":

Болония 1:1 Верона

Бреша 2:2 Каляри
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР