Италианските градове Интер и Милан ще се изправят един срещу

...
Италианските градове Интер и Милан ще се изправят един срещу
Коментари Харесай

В неделя ще гледаме Милан срещу Интер

Италианските градове Интер и Милан ще се изправят един против различен в първото виртуално дерби тази събота, до момента в който Италия продължава да се бори с рецесията с ковид, а мачовете от Серия А са прекратени. Феновете на двата отбора въпреки всичко ще могат да получат част от изчезналата им страст от футболните мачове, като португалският нападател на "росонерите " Рафаел Леао и 17-годишният гений на Интер Себастиан Еспозито ще се изправят премерят сили на видео играта Про Еволюшън Сокър, по-известна като ПЕС.

Двубоят ще се проведа в събота от 13:30 часа локално време и ще бъде излъчен онлайн от спортната стрийминг услуга DAZN, както и формалните уеб сайтове на двата клуба. "Това е дерби, тъй че постоянно има предпочитание за победа. Но главната цел е да сме покрай почитателите в тези сложни времена ", разяснява Леао.

По време на мача почитателите ще имат опцията да подаряват средства за Миланския фонд за битка с COVID-19. Ломбардия е един от най-тежко засегнатите от вируса райони в Европа, а в цяла Италия жертвите от болестта към този момент са над 18 хиляди. Футболът в страната е прекратен от 9 март насам.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР