Италиански модел, някога коронован като най-красивият мъж“, обяви плановете си

...
Италиански модел, някога коронован като най-красивият мъж“, обяви плановете си
Коментари Харесай

„Най-красивият мъж“ се отказва от славата, кариерата на модел заради Бог: „Тук съм, за да открия“

Италиански модел, в миналото коронован като „ най-красивият мъж “, разгласи проектите си да се откаже от фантазиите си за популярност и шанс да вляза в свещеничеството.

„ На 21-годишна възраст се озовавам на път да стана духовник, с Божията воля “, сподели Едоардо Сантини във видео, оповестено в обществените медии предходната седмица. „ Реших да се откажа от работата на модел, актьорството и танците, само че няма да изоставя пристрастеностите си, просто ще ги изживея по друг метод. “

Сантини сподели, че ще „ предложи “ своите пристрастености „ към Бог “ в този момент, когато е намерил задачата на живота си. Той влезе в семинария и стартира образованието си от тази седмица.

Сантини е израснал покрай Флоренция и завоюва състезанието на стилната група ABE за 2019 година, спечелвайки купата „ най-красив мъж “ единствено на 17 години, съгласно до италианския магазин Il Globo. Той също по този начин завоюва надпревари по плуване.

В своя акаунт в Instagram, който нормално служи като промоционална платформа за работата му като модел, Сантини наскор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР