Италиански и френски агенти ще заемат места на стадион Георги

...
Италиански и френски агенти ще заемат места на стадион Георги
Коментари Харесай

Италианци и французи идват за Жереми Петрис

Италиански и френски сътрудници ще заемат места на стадион " Георги Аспарухов " в четвъртък за реванша сред Левски и Шкупи. Причината е, че те ще наблюдават изкъсо изявите на десния бранител на сините Жереми Петрис. Към 25-годишния защитник към този момент бе деклариран интерес от страна на отбори от Серия Б, както и такива от двете елитни дивизии на Франция.

Той се показва доста мощно с екипа на столичани и от началото на сезона е стартирал като титуляр и в четирите публични срещи. До момента Петрис има на сметката си 35 дуела във всички шампионати, в които е осъществил един гол, откогато подписа с Левски през лятото на 2022 година. Договорът му със " сините " изтича в края на този сезон и в случай че те не желаят да го изтърван като свободен сътрудник, ще би трябвало да го продадат.

Французинът има опит на Апенините, където игра за Гоцано, Кротоне, Бишиле и Про Врчели, а по-късно дойде в Царско село. Оттам притегли вниманието на Станимир Стоилов и бе притеглен на " Герена ", след което се трансформира в съществена част от отбора, написа " Тема Спорт.
 Кокала: Скопие какъв град е? Македонците са варвари и Левски ще ги прегази!
Кокала: Скопие какъв град е? Македонците са варвари и Левски ще ги прегази!

" Според мен не би трябвало да идват в София - ще паднат единствено 3:0 служебно "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР