Италианската военна полиция е открила таен бункер, за който се

...
Италианската военна полиция е открила таен бункер, за който се
Коментари Харесай

Арестуваният мафиотски бос в Италия се e криел в бункер

Италианската военна полиция е разкрила скришен бункер , за който се допуска, че е бил употребен от Матео Месина Денаро, " последния кръстник " на сицилианската мафия, който беше задържан в понеделник след 30 години бягство.

Входът към бункера е бил прикрит в дрешник, цялостен с облекла, в къща в Кампобело ди Мазара, малко градче в Сицилия , където във вторник беше открит апартаментът, в който е живял 60-годишният Денаро.
 Италианската полиция арестува боса на Коза Ностра
Италианската полиция арестува боса на Коза Ностра

Той е хванат в частна болница

Разследващите оповестиха, че са разкрили изумруди, диаманти и други скъпоценни камъни, само че също по този начин търсят документи, за които се допуска, че са владеене на Денаро, по-специално " тайния списък " на умрелия през 2017 година " необут на босовете " на сицилианската мафия Тото Риина , който съгласно някои информатори на мафията е бил откраднат от Денаро и за който се твърди, че съдържа тайните на убийствата на мафията през последните 40 години.

През 2002 година Денаро е приет за отговорен и наказан задочно на пожизнен затвор за това, че персонално е умъртвил или е поръчал убийствата на десетки хора.

Наричан Diabolik или U Siccu (мършавият), Денаро е роден през 1962 година в Кастелветрано, Сицилия.
 Италия арестува жена - мафиотски необут
Италия арестува жена - мафиотски необут

Извършени са арести край Милано и Неапол

Баща му е авторитетен необут на Коза Ностра и Денаро процъфтява в фамилния бизнес , като построява противозаконна империя на стойност няколко милиарда евро в секторите на изхвърлянето на боклуци, вятърната сила и търговията на дребно.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР