Италианската модна къща “Валентино представи “живот в розово на Седмицата

...
Италианската модна къща “Валентино представи “живот в розово на Седмицата
Коментари Харесай

„Валентино“ представи „живот в розово“ на Парижката седмица на модата

Италианската фешън къща “Валентино ” показа “живот в розово ” на Седмицата на модата в Париж - сбирката за сезон есен-зима 2022/2023 беше дръзка, само че и провокира успех, съобщи Асошиейтед прес.

С шокиращо розов фон и дрехи дизайнерът на “Валентино ” Пиерпаоло Пичоли впечатли гостите. На подиума бяха показани 81 тоалета и по-голяма част от тях бяха в разнообразни нюанси на настоящия съгласно италианеца цвят за идващия есенно-зимен сезон.
 Валентино Gulliver/Getty Images
Дизайнерът беше заложил на свободни силуети с изящни и великодушни пропорции, с пера и блестящи орнаменти.  Меките сака, вид смокинг,  бяха толкоз необятни, че падаха от раменете на моделите в шикозни сегменти.  Обувките бяха на огромни платформи от 70-те години в розово, а чантите - с огромни катарами. Мъжете също бяха облечени от глава до пети в розови костюми и аксесоари.
 Валентино Gulliver/Getty Images
И тъкмо когато розовото изглеждаше безпределно, Пиколи внезапно мина към дрехи, напълно в черно - гръмък контрастност, проява на неговия сръчен надзор върху дизайна. Италианецът опита да покаже, че като се отнеме цвета, вниманието може да се концентрира единствено върху формата и силуета. Ревюто беше успех.

Люис Хамилтън и Зендая бяха измежду ВИП гостите на шоуто, състояло се в квартал “Маре ”. Те трябваше да договорят особено позволение за идване, защото беше ден без автомобилно придвижване в няколко региона на френската столица. Зендая беше облечена в настоящия за " Валентино " розов цвят.
Изкуството на шикозната покана към момента е съществена част от парижката първокласна промишленост, отбелязва Асошиейтед прес. Модните къщи се надпреварват, с цел да произведат най-привличащите окото, изобретателни и ярки предложения за ревютата си, постоянно доставяни от пощальон до персоналния или професионален адрес на всеки от гостите.

Малките творби на изкуството от време на време вършат намек за това какво съдържа колекцията; различен път обаче са просто ексцентрични. Поканата за шоуто на Изабел Маран беше образец за това: блестяща сребърна кутия, в която лежеше изваян музикален инструмент.

Модната къща " Льове " пък беше избрала 1-метрово парче тънка гума, прикрито в дребен железен цилиндър, задаващо тона за стилното шоу на дизайнера Джонатан Андерсън.

Поканата на “Ив Сен Лоран ” беше проява на същински разкош: черен кожен портфейл с името на съответния посетител и златно релефно лого YSL начело.
Най-ексцентричната и разточителна поканата, правена в миналото, евентуално беше тази на първокласната марка “Баленсиага ” - развален iPhone 6S със спукан екран и лазерно гравирани детайлности за ревюто.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР