Италианска журналистка от Vogue в продължение на три години всяка

...
Италианска журналистка от Vogue в продължение на три години всяка
Коментари Харесай

Жена ядяла кисело мляко 3 години и се шокирала от резултата

Италианска журналистка от Vogue в продължение на три години всяка заран закусвала кисело мляко. През това време тя съумява да се оправи с подуването на корема, да понижи потребността от леки закуски и да удължи възприятието за задоволеност след закуска.

Ето какво споделя за нейния опит: „ Първият път, когато ядох кисело мляко, въобще не изглеждаше като диетична храна. Съчетах го с ягоди в парещ ранен летен следобяд и си припомням, че си помислих, че комбинацията не е толкоз неприятна. Усетих консистенцията на сладолед и до момента в който киселинността на обезмасления вид ми причиняваше гадене в съпоставяне със захарните кисели млека, които съм привикнал да хапвам, ми мина бързо “, разкри журналистката и добави: „ След като ядох  кисело мляко съвсем всеки ден повече от три години, знам, че няма причина да свързваме  кисело мляко с дефекти и киселинност. Тези, които го презират, пропущат многочислените му изгоди за здравето и му се любуват като вкусна закуска.които чакат с неспокойствие денем “, сподели журналистът.

Полезните резултати на  киселото мляко са свързани основно с високото наличие на протеини за поддържане на чиста телесна маса, само че също и с ниското наличие на захар и лактоза, заради което може да се употребява от диабетици и алергични към млечни артикули. Пробиотиците, известни още като млечнокисели бактерии, способстват за салдото на чревната флора, улесняват усвояването на витамини и минерали в организма, способстват за салдото на метаболизма, а също по този начин понижават подуването на корема.

Киселото мляко има висока централизация на минерали, в това число калций, само че също и водоразтворими витамини от група В и витамин А (ретинол), аминокиселината левцин, която покачва чувството за задоволеност и понижава нуждата от непрестанно похапване. То е уместно за диети за намаляване, само че и за тези, които имат бърз живот и желаят да се усещат сити за дълго време.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР