Италиано-швейцарският консорциум, който бе в съдружие със Стойне Манолов в

...
Италиано-швейцарският консорциум, който бе в съдружие със Стойне Манолов в
Коментари Харесай

Италианските собственици на Царско село поемат контрола над Хебър?

Италиано-швейцарският консорциум, който бе в съдружничество със Стойне Манолов в Царско село, са договорили всичко към влизането си в Хебър, твърди " Котаспорт ". Както е известно босът на " царете " разпусна клуба след отпадането във Втора лига. Така чужденците се насочиха към новака в родния футболен хайлайф.

Представители на консорциума са сътрудниците Антонино Имборджа и Дино Сако, а техен юрист е Томазо Маниконе. В Царско село италианците се включиха с 50% от издръжката на клуба.

Първоначално старши-треньор стана Андреа Сасарини, който след 3 следващи загуби бе сменен от сънародникът му Стефано Макопи. Кондиционният треньор също бе италианец, както и огромна част от футболистите. Най-вероятно нито един от тях няма да бъде новият старши треньор на Хебър. Почти несъмнено обаче на поста си няма да се задържи и Николай Митов, който вкара отбора от Пазарджик в Първа лига. На негово място се чака да застане италиански експерт, който да " наводни " тима със свои сънародници.

Хебър ще играе домакинските си мачове на " Георги Бенковски ". За задачата новите италиански босове си обезпечили осветлението и таблото на Царско село, чийто мъжки тим и школа бяха разформировани.
 Хебър задържа огромна част от футболистите си и за борбите в efbet Лига
Хебър задържа огромна част от футболистите си и за борбите в efbet Лига

Очакват се нови попълнения
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР