Италианецът Бенедето Манчини изрази желание да купи футболния клуб Локомотив

...
Италианецът Бенедето Манчини изрази желание да купи футболния клуб Локомотив
Коментари Харесай

Италианец обяви намерения да купи "Локомотив"

Италианецът Бенедето Манчини изрази предпочитание да купи футболния клуб " Локомотив " (Пловдив) на конференция в града. На събитието участваха административният шеф на клуба Атанас Узунов и заместник-кметът Георги Тютюков.

Манчини се показа като притежател на компанията BM Group, която развива търговски и промишлени планове в България, Русия, Турция, Дубай, Малта, Португалия и Словения.

" Със притежателя на клуба (Христо Крушарски) преди месец и половина сме разговаряли и той нямаше още планове да продава, не можеше да даде прецизен отговор и не знаеше какво да прави. Аз ще направя публично питане, никой не би трябвало да прави нещо бързо. Ние желаеме да закупим целия клуб. Ако Крушарски го продава, добре, в случай че не го продава, няма проблеми. Никой не го задължава, ние сме тук да предложим една активност, само че той си остава притежател в този момент ", сподели Манчини.

Той посочи, че ще изиска информация за задълженията на клуба и финансовото положение на черно-белите.

В началото на годината италианецът взе властта в третодивизионния " Латина " в родината си. Тогава Манчини сподели, че възнамерява съдействие с " Левски " и ще вземе 10% от акциите на сините, а Спас Русев дял в " Латина ".

 Италианец разгласи планове да купи
© LAP.bg

Според " Трибуна Пловдив " Манчини е купил затъналия в задължения клуб за 10.55 евро. Впоследствие съдът в Италия не призна договорката. По-късно Спас Русев отхвърли, че ще си партнира с " Латина " и Манчини.

Справка в Търговския указател демонстрира, че Манчини има присъединяване в две компании в България. Едната е " Италбул Инвестмънтс " ООД, в която е съучастник с Алесандро Казали, като капиталът ѝ е е 100 лв.. Другата компания е " БГ Груп файненшъл проджект " с капитал от 200 лв. и седалище в село Мировяне.

" Дневник " потърси притежателя на " Локомотив " Христо Крушарски, който сега е в чужбина, само че не го откри за коментар. Пред " Пловдив дерби " Крушарски сподели: " Ще прегледам офертата, която са оставили в клуба въпросните господа, само че сътвориха недобро усещане с дейностите си до този миг. Все отново аз ще подходя с почитание към тях и ще прочета писмото. Така обаче бизнес не се прави, не се купува нечия благосъстоятелност през медиите ".

Докато траеше конференцията на Манчини, " Локомотив " изигра дуела си от 18-ия кръг на Първа лига с " Витоша " (Бистрица). Гостуването в София приключи 1:1, откакто Ивайло Лазаров откри за домакините в деветата минута, а Димо Бакалов изравни две по-късно.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР