IT специалистите са подложени на нарастващ времеви натиск, управлявайки все

...
Коментари Харесай

Новият мрежови шкаф - TX CableNet от Rittal

IT експертите са подложени на възходящ времеви напън, управлявайки все по-сложни системи. Със своя нов TX CableNet Rittal форсира мрежовото окабеляване с професионално качество. Дори и при снопове мрежови кабели с най-малък радиус на прегъване може да се подсигурява реализиране на съвършеното им нареждане с " правилото на водопада ". Шкафът TX CableNet е фабричен съединен, осигурявайки бърз монтаж и лесна интеграция.

IT мениджърите би трябвало да уголемяват и ръководят все по-взаимосвързани мрежи с бързо възходящ ритъм. Що се отнася до съставените елементи, скоростта и надеждността, те са нужни по няколко метода. " В TX CableNet сме комбинирали новаторско ръководство на мрежови кабелни снопове с търсенето на професионално качество ", изяснява Luis Brücher, началник на IT ръководство на артикули в Rittal. " Освен пословична механична непоклатимост на шкафа това включва последователен метод, надеждна световна наличност и бърза доставка ", добавя той.

Още през цялото време новият TX CableNet е планиран като мрежови долап и е предопределен за съвършено и бързо пробутване на мрежови кабели. Този принцип се ползва даже при огромни количества кабелни снопове - обикновено превозване с обезпечен най-малък радиус вместо трудоемко пробождане през тесни и незащитени кабелни входове. Това се подсигурява от особено създаден ляв и десен кабелен вход по цялата дълбочина на покрива. Външните ръбове - подпори за кабелни снопове на покрива, се демонтират елементарно, целият кабелен вързоп се вкарва и подпорите по-късно са надеждно укрепени още веднъж на мястото си. По този метод даже огромни кабелни снопове се плъзгат надолу от покрива с обезпечен най-малък радиус на прегъване в разпределителния долап. Благодарение на " правилото на водопада " прокарването на кабелите следва най-хубавите практики за водене на медни и оптични кабели. Конструкцията е с отворена подова рамка, която разрешава подаване на кабелни снопове и през пода.
Бърз и последователен асортимент и доставка
Rittal дава заричане за доставка за TX CableNet: Стандартните налични артикули се доставят от склад в границите на 24 часа, а при доставка от Германия - до 10 дни. Аксесоарите и съвместимостта с VX основата/цокълната система, както и удобната ръкохватка AX за ограничение на достъпа вършат TX CableNet подобаващ за всяко място на инсталиране.
Рамка, проектирана за елементарно обслужване
Предварително съединената, свободно стояща заварена рамкова структура и заварен покрив е стандарт за Rittal. Увеличава се скоростта на инсталиране и обслужване с обезпечена непоклатимост на носещата структура. Компонентите на системата се нареждат бързо и се закрепват устойчиво с помощта на добре познатия профил TS8 и неговата растерна стъпка - 25 мм. 19 " профили имат цифрова маркировка на всяко U за по-бързо позициониране на оборудването. Страничните панели са авансово инсталирани и елементарно могат да бъдат свалени за непряк достъп.
Продуктовата гама е разграничена на две посоки: с предна транспарантна врата и задна железна врата, с предна и задна вентилирани порти. Шкафовете са необятни 600 и 800 мм, дълбоки 600, 800, 1000 мм. Височини 24, 42 и 47U.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР