IT специалистът и търговец на криптовалути Александър Алтънбашев е обявен

...
IT специалистът и търговец на криптовалути Александър Алтънбашев е обявен
Коментари Харесай

32-годишен милионер изчезна безследно

IT експертът и търговец на криптовалути Александър Алтънбашев е разгласен за търсене от околните си, откакто е липсващ безследно в София, заяви БНР.

Младият мъж е в неопределеност от през вчерашния ден по обяд, когато отишъл на среща в столичния квартал " Младост ". След това Алтънбашев спрял да дава отговор на мобилния си телефон, а по-късно той е бил изключен.

Сестра му и приятелката му незабавно подали сигнал в полицията. Според двете дами, Александър е похитен.

Мъжът е трябвало да пътува за Пловдив, само че телефонът му е бил изключен и връзката с него прекъсва.

По случая работят от бранш " Издирване " в Столична дирекция на вътрешните работи. Не се изключва нито една версия за изгубването на IT експерта. Изясняват се детайлности към последните часове, в които мъжът е имал контакт.

Към момента обаче няма безапелационни данни, които да сочат към една съответна версия, в това число похищение. 

Александър Алтънбашев е началник на сдружението " Еста консулнтинг " ЕООД, на което е притежател на капитала. По обучение е икономист, приключил е " Прогонозиране и обмисляне " и " Бизнес администрация " в УНСС. Влиза в бизнеса с крипотовалути през 2012 година, а от 2018 година се занимава единствено с него, води и обучителни курсове по трейдърство. Знае се, че мналата година Алтънбашев е осъществил над 6 милиона евро чиста облага от търговия с криптовалути, поради което направил особено празненство в първокласен столичен клуб. Пред другари пък наскоро се похвалил, че си е купил имение в Дубай за към 2,5 милиона евро и къща в Халкидики, Гърция за близо 2 милиона евро.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР