IT предприемачът Васил Терзиев ще е кандидатът за кмет на

...
IT предприемачът Васил Терзиев ще е кандидатът за кмет на
Коментари Харесай

Терзиев – кандидат-кмет, Бонев – водач на листа

IT предприемачът Васил Терзиев ще е претендентът за кмет на София на Политическа партия, Демократична България и „ Спаси София “ с поддръжката на гражданската самодейност „ Екипът на София “. Целта е победа още на първи тур и цялостно болшинство в Общинския съвет, разгласи той:

„ Изключително сме въодушевени за това, какво можем да създадем за града и ще се борим за цялостна победа на пръви тур, за болшинство в Общинския съвет, с цел да можем да осъществяваме нашите амбициозни проекти за София. И трето и най-важно нещо – в действителност едно транспарантно, дейно ръководство, за което сме готови и поставяме доста старания да бъдат освен обещания, само че в действителност да бъдат основани предпоставките за трайна позитивна смяна в нашия град “.

Терзиев разгласи, че ще компенсира неналичието на политически опит със мощен тим от районни кметове. Трима от тях бяха показани през днешния ден – това са досегашните кметове на „ Слатина “, „ Средец “ и „ Изгрев “ – Георги Илиев, Трайчо Трайков и Делян Георгиев, който беше определен на предходния избор от листата на Българска социалистическа партия, само че по-късно беше изключен от партията.

Лидерът на „ Спаси София “ Борис Бонев, който ще води листата с общински съветници, формулира трите съществени цели:

„ Мащабните вложения в кварталите, честното, транспарантно ръководство в интерес на жителите, и това София да бъде трансфорат в един чист, зелен и проспериращ град. И аз нямам подозрение, че всички ние като тим ще реализираме тези изключиетлон високи цели, които си слагаме “.

Бонев разгласи, че за него не е било мъчно да направи крачка обратно и да се откаже да бъде претендент за кмет, защото счита, че с Терзиев ще са мощен тандем.

Съпредседателите на ПП-ДБ Кирил Петков, Христо Иванов и Атанас Атанасов показаха убеденост, че кандидатурата на Терзиев и Бонев ще сложат завършек на 18-годишното ръководство на ГЕРБ в столицата.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР