ИТ дистрибуторът Поликомп бе отличен с две награди от Dell

...
ИТ дистрибуторът Поликомп бе отличен с две награди от Dell
Коментари Харесай

Поликомп с две награди от Dell Technologies


ИТ дистрибуторът Поликомп бе отличен с две награди от Dell Technologies за 2020 година  
(снимка: PolyComp)

Българският дистрибутор Поликомп (PolyComp) получи две награди на годишното събитие на ИТ колоса Dell Technologies за Централна и Източна Европа (CEE), на което бяха отличени сътрудници за постигнатите резултати през 2020 година

Поликомп е дистрибутор на годината (CS) при потребителските системи и бранд-посланик на Dell, стана ясно на церемонията „ Partner Awards Bulgaria 2021 ”.  Наградата „ Distributor of The Year – Client Solutions ” бе присъдена на компанията за мощни резултати в развиването на бизнеса и най-голяма дейна партньорска мрежа за марката.
още по тематиката
Призът „ Exellence in Marketing ” се дава на Поликомп за дългогодишната работа на екипа на дистрибутора за одобряване на Dell като резистентен и различим бранд в България.

„ Последователност, експертност и продажби с добавена стойност са основите, на които стъпваме в нашата работа през 12-годишното ни партньорство с Dell ”, показа Надежда Генова, COO в Поликомп, след приемането на премията.

Двете оценки са самопризнание за работата на комерсиалните и маркетинг екипи на Поликомп в една извънредно динамична и предизвикателна година. „ Те нямаше да са действителност без доверието и поддръжката на нашите сътрудници ”, разясниха от компанията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР