Историята за края на връзката между продуцента Краси Ванков и

...
Историята за края на връзката между продуцента Краси Ванков и
Коментари Харесай

Тежка раздяла: Неве скъсала с Краси Ванков след 18 г. брак з...

Историята за края на връзката сред продуцента Краси Ванков и актрисата Невена Бозукова-Неве е колкото тъжна, толкоз и поучителна. Причината е млада и амбициозна русокоска. Красавицата в началото се трудела на скромна служба в компанията на водещия, която през последните години взе да набира все по-голяма скорост.

След като преди 4 години почнала любовната им спекулация, надалеч по-младата от него дама била издигната до управителен пост. Ванков постоянно бил засичан в компанията на сексапилната русокоска.

Заигравката им почнала да става все по-сериозна, а преди 4 години достигнала до ушите на половинката на Краси – Невена Бозукова-Неве. Актрисата взела решение да го напусне и да постави завършек на 18-годишното им общуване, написа " Уикенд ".

В шоу средите се мълви, че Ванков не бил апатичен и към някои от участничките в риалити сериала " София денонощно ", който продуцираше. " Раздялата ни бе общо решение, нямаше смисъл да се опитваме да се сдобряваме, тъй като връзката ни бе изчерпана ", призна в тв изявление 48-годишната русокоска. По подигравка на ориста неотдавна продуцентът съумя да се уреди с комедиен сериал по Българска национална телевизия, който ще се споделя " Аз и моите дами ".

Неве претърпяла раздялата доста тежко, още повече, че тя по този начин и не дочака от Краси предложение за брак. Днес Краси кара скъпарски " Мерцедес " и живее в тузарски дворец от 200 кв.м в затворен комплекс в полите на Витоша. В съседство на неговия парцел имение има някогашния държавен глава Росен Плевнелиев.

Компанията му " Идалго Прадакшънс " създава излъчвания, интернет поредици, ток шоута, филми, разнородни риалити формати и рекламни клипове. Фирмата на Ванков разполага и с дублажно студио, в което озвучава кино продукции. Краси е продуцент на хитовите сериали " Етажна благосъстоятелност ", " Братя " и " Ол инклузив ", 574 епизода на риалити сериала " София: Ден и Нощ ", 189 епизода на " Съдби на кръстопът ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР