Историята с привикването на министър-председателя и неговия шеф на кабинета

...
Историята с привикването на министър-председателя и неговия шеф на кабинета
Коментари Харесай

Атанасов: Привикването на Петков в прокуратурата е злоупотреба с власт

Историята с привикването на министър-председателя и неговия началник на кабинета е безспорна корист с власт. Главата на изпълнителната власт, индивидът, който е определен от Народното събрание, желае да пита другата власт за какво има толкоз доста обществени данни за корупционни закононарушения, а няма наказани. Опитите на Гешев да затвори устата на тези, които желаят да бъдат разследвани корупционните закононарушения на Борисовата страна, би трябвало да приключат. Това съобщи в "Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия ген. Атанас Атанасов  ген. Атанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров, водач на ДСБ, съпредседател на " " и заместник-председател на Народното събрание.

По думите му управляващите би трябвало да се управляват между тях, няма война, а има упования на необятни кръгове от българското общество.

Как може министър председателят да дава въпроси на прокуратурата и те да му споделят "еми ела да те разпитаме тогава ". Хората, които стачкуваха по площадите, желаят следствие - какво стана с тези пари в чекмеджето, с кюлчетата, с тези торби, които били от банката за "Хемус ", по тази причина пита Кирил Петков, добави Атанас Атанасов.

Той разяснява шпионския програмен продукт "Пегас " по този начин:,,Българските служби, които по закон имат право и би трябвало да оферират специфични разследващи средства, не разполагат с подобен артикул, двоумя се, че могат да противодействат. Това са димки на този стадий, цели се да се отклони публичното внимание от значимата тематика за правосъдната промяна. Ако някой извън нещо е правил, да каже прокуратурата''.

Относно напрежението към Украйна Атанас Атанасов съобщи, че не знае какво ще стане в сряда, само че България би трябвало да се държи като пореден член на НАТО.

,,Нас ни преглеждат като едва звено, ние не даваме безапелационни знаци, че сме подготвени с всички сили и средства да пазиме Алианса, давам си сметка, че един по-сериозен спор има риск за българската национална сигурност. По отношение на енергетиката сме в директна тотална взаимозависимост от съветските енергийни доставки за България и това ни прави уязвими. Миналата седмица видях с очите си копие на прословутата газова карта, която се търси и изпод стои подписът на Теменужка Петкова, запитвам аз прокуратурата за какво не извика госпожа Петкова да я разпита къде е тази газова карта и предложенията към нея, поемани ли са от държавното управление на Борисов задължения да не позволяват различни газопроводи до България и прокуратурата ще стартира ли следствие - това е значителният въпрос, а не да викате Кирил Петков за някакви изрезки'', разяснява Атанас Атанасов.

Според него пропагандната машина на ГЕРБ работи с цялостна мощ и търсят реванш, а енергийната рецесия е заложена бомба от държавното управление на Борисов и ГЕРБ в никакъв случай не е била дясна партия.

Атанас Атанасов не пожела да разисква тематиката за възможни предварителни избори.

Коалицията е комплицирана и това е ясно на всички, ние бяхме принудени да влезем в болшинство с нашия идеологически съперник, тъй като има по-висока цел - да бъде отхвърлен тежкият корупционен модел на Борисов, сподели още Атанас Атанасов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР