Историята с Народния театър представлява една жълта оперета. Проблемът е

...
Историята с Народния театър представлява една жълта оперета. Проблемът е
Коментари Харесай

Минеков: Изключително съмнителни лица са назначени в Народния театър, скоро ще разкрия всичко

" Историята с Народния спектакъл съставлява една жълта оперета. Проблемът е в ръцете на самия шеф. Това, което е направил би трябвало да бъде позволено. Крайно време е да вземе решение кого ще освободи и кого не, а не да се заиграва с артистите. За страдание разбирам, че имало някаква организация от актьори, които да заведат дело против мен за оскърбление. Това доста ме натъжава, защото го узнавам от хора, с които съм непосредствен. В тази подписка има и хора, които са ми близки. "

Това показа в предаването " Лице в лице " по бТВ служебният министър на културата Велислав Минеков.

" Това обаче е една дребна част от артистите. Има и такива, които не са огорчени и опитът да се придвижи този скандал към министерството и към мен особено като министър е преднамерен ", сподели той.

Във връзка с изявлението на шефа на Народния спектакъл Васил Василев, че Минеков е основал репресивна комисия против него, министърът съобщи:

" Тази репресивна комисия е единствено в неговите мечти и конспирации. Вероятно Путин е направил тази репресивна комисия. В театъра има доста огромна вреда и това е поради неприятните връзки сред хората, които работят там. Василев не отговоря на неуместните въпроси. Не можем да разберем той дали се е срещал с Морфов. Вероятно нито го е търсил, нито се е срещал с него. "

" Този спектакъл е жертван на облага със или без Василев обаче. Получавам позвънявания от артисти, с които съм непосредствен от години. Те се усещат потиснати, тъй като усещат някакъв тип подготовка за репресии. Повечето от напусналите са помолени да изоставен с обезщетение. Много скоро ще ви споделя всичко. Това, в което се забърках като каша е трудноспасяемо. Това, което е вътре в целия състав е ужасяващо ", сподели Минеков.

" В Народния спектакъл са едни от най-знайните наши имена. Това са хора, които са построили себе си с огроен труд и имат голямо самопризнание ", съобщи Минеков и попитадали е по-ценно за Народния спектакъл Александър Морфов, Захари Карабашлиев и Явор Гърдев да изоставен, а не „ госпожите ” от екипа на шефа, поради които тези създатели си потеглят.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР