Историята с Червения пират е смешна. Той е вече хванат!

...
Историята с Червения пират е смешна. Той е вече хванат!
Коментари Харесай

Алексей Лазаров: Историята с Червения пират е като латино сериал

Историята с Червения корсар е смешна. Той е към този момент заловен! Основният провинен за всички проблеми на прокуратурата, правосъдната система и политиката е хванат, само че какво следва? Това запита ПР специалистът Любомир Аламанов в предаването " Кой Говори " по Дарик.

" Всеки от нас е получавал най-различни писма от всевъзможни психопати. Лошото в тази обстановка е, че сега, в който стартира да се разкрива проведена група от юристи, прокурори и съдии, в това число и служители на реда, стартира да се скрива истината, че откъм гърба има проведена група от магистрати, които вършат ужасяващи каузи в правораздавателната система ", добави той.

" Историята с Червения корсар е като латино сериал. Това, което се случва с Червения корсар, е опит да се имитира нещо, което няма, и да се скрие нещо друго ", сподели основният редактор на " Капитал " Алексей Лазаров.

" Това е реакцията на естествения човек, който се залива всеки ден с спорна, взаимоизключваща се информация, и най-после човек стопира да я възприема и съответно се обърква. Тази система няма късмет да бъде прочистена. В целия свят има корумпирани политици и съдии, единствено че когато те излизат нескрито, се намират хора от самата система, които да решат тези проблеми. Но в България даже това не се случва ", добави някогашният общински консултант Иво Божков.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР