Историята с чадъра, който покриваше само главата на Владимир Путин

...
Историята с чадъра, който покриваше само главата на Владимир Путин
Коментари Харесай

Имаше ли гаф с чадъра? Разкриха мистерията защо Путин остави Макрон и Колинда под дъжда

Историята с чадъра, който покриваше единствено главата на Владимир Путин от дъжда на финала на Мондиал 2018, се трансформира в международна тематика за мнения. Както е известно, награждаването на международния първенец Франция и подгласника Хърватия протече при изобилен проливен дъжд над Москва, само че единствено съветският президент беше прикрит от водата, написа Блиц.

Над него беше обтегнат чадър, а френският президент Еманюел Макрон и президентът на Хърватия Колинда Грабар-Китарович останаха под дъжда. Мнозина побързаха да обвинят Путин в липса на благородство, а домакините на международното състезание получиха рецензии за гаф с организацията.

Вестник „ Московский комсомолец “ обаче разкри повода и виновността за това не е в съветската страна. Гафът е на хората от защитата на Макрон и Грабар-Китарович. Именно те би трябвало да се грижат за обезпечаването на чадър над главите на своите президенти.

„ Грижата за чадъра над високопоставено държавно лице се пада точно на неговата персонална защита, защото тя е виновна за неговия живот и здраве. В протокола на нашата Федерална работа за защита е записано, че чадърът би трябвало да бъде отворен над главата на президента незабавно след първите капки дъжд “, обясниха от Кремъл пред съветското издание.

„ В множеството случаи охранителите на задграничните посетители са срещу хората, за които отговорят, да получават плащове или чадъри от странични лица. Това са одобрени ограничения за сигурност, макар че може да наподобяват необичайно в профил. В тази връзка въпросите за чадъра би трябвало да бъдат отправени към гардовете на Макрон и Грабар-Китарович “, допълниха от съветската работа по протокола.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР