Историята на успеха на Touareg започна през 2002 г. като

...
Историята на успеха на Touareg започна през 2002 г. като
Коментари Харесай

Обновеният VW Touareg e в България, стартира на цена от 145 740 лв.

Историята на триумфа на Touareg стартира през 2002 година като първия SUV на Volkswagen. След 21 години моделът може да се похвали с над 1,13 млн. продажби, а от нощес обновеният Touareg е у нас и историята ще продължи да бъде писана.

Моделът бе показан в изисканата атмосфера на столичен клуб. Той предлага усъвършенствания в окачването, цялостната визия, напълно нови са HD матричните фарове начело и LED задни светлини.

Под светлините на прожекторите бяха показани две версии на модела: флагманът Touareg R 3.0 V6 eHybrid 4MOTION, притежаващ най-мощната система за задвижване измежду всички серийно създавани модели на Volkswagen и безспорният пазарен водач - Touareg R-Line 3.0 V6 TDI SCR 4MOTION.

Touareg може да се похвали с доста по-богатото общоприетоо съоръжение. Тук може да се изтъкне обновеното и осъвременено с още по-интуитивно ръководство на функционалностите арматурно табло Innovision Cockpit с централен сензорен екран (с диагонал 38 сантиметра или 15 инча), както и новата матрична система IQ.LIGHT HD на предните светлини. Нейните повече от 38 000 интерактивни светодиодни детайла прожектират точно осветена повърхност върху лентата за придвижване и осветяват пътя пред лидера по-ярко и ясно от когато и да било преди.

Новият Touareg R eHybrid се отличава със следните общоприети характерности: сини спирачни апарати, осветена в алено емблема на VW на задния похлупак, сини акценти в осъществяването на интериора, кожен салон и декоративни шевове, 21-цолови алуминиеви джанти “Leeds ” в композиция със система за пневматично окачване, панорамен плъзгащ се люк на покрива, 4-зонова климатична апаратура и други

Новият Touareg се предлага с пет задвижвания. Всички мотори работят с 8-степенна автоматизирана скоростна кутия и непрекъснато задвижване на четирите колела 4MOTION.

Превъзходна система за задвижване и ново потомство окачване.

Тук би трябвало да изтъкнем Touareg R eHybrid с 3,0-литров шестцилиндров мотор с турбо и електромотор, чиято систематична мощ е 462 к.с. и оптимален систематичен въртящ миг от 700 Нм. Така моделът форсира до 100 км/ч за 5,1 секунди, оптималната скорост е 250 км/ч.

В взаимозависимост от версията, Touareg се предлага с новаторски технологии на окачването като дейна отплата при наклоняване (адаптивна ходова част) и ръководство на всички колела. Това в допълнение усъвършенства динамичността на шофиране на първокласния SUV.

Новият Touareg се предлага в базова версия, две извънредни линии - Elegance и R-Line и, несъмнено, Touareg R eHybrid. Цените на новия Touareg започват от 145 740 лева с Данък добавена стойност и стигат до 176 059 лева Данък добавена стойност.

Още вести от автомобилния свят четете на профилирания уебсайт
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР