Историята на управлението на е толкова тежка, че тя не

...
Историята на управлението на е толкова тежка, че тя не
Коментари Харесай

Даниел Лолер: Нито ще се коалираме с ГЕРБ, нито ще търсим подкрепа от тях


„ Историята на ръководството на е толкоз тежка, че тя не ни разрешава да създадем коалиция с тях “. Това сподели в изявление за предаването „ Тази събота “ Даниле Лорер от „ “.

Той посочи, че от Политическа партия не имат вяра на представителите на, тъй като те вършат това, което им каже водачът, а той непрестанно си мени позициите.

„ Промяната “ бе основана, с цел да бъде всичко, което не е. Коалиция с е невероятно освен в този момент, обединения с би била невъзможна и след година и след две, и след три. Тя ще стане допустима, когато те изживеят своето филтриране. Когато един прекрасен ден се разсънят и кажат: тези 12 години на България в действителност можеха да наподобяват напълно друго, с едно обикновено некорумпирано ръководство “, добави Лорер.

По негово мнение няма да може да направи постоянен кабинет с първия мандат. „ Те не могат да се коалират с естествените си сътрудници – и „ “, с които ни смъкнаха предходния път “, добави депутатът от „ “.

Той посочи, че Политическа партия няма да търси поддръжката на за втория мандат, а ще търси поддръжка за погрмата си от 16 точки.

Гледайте цялото изявление във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР