Историята на това красиво момиченце Зоя е наистина необикновена. То

...
Историята на това красиво момиченце Зоя е наистина необикновена. То
Коментари Харесай

Разтърсващата история на най-красивото момиченце, взето от детски дом СНИМКИ

Историята на това красиво момиченце Зоя е в действителност невероятна. То е родено в Сибир, само че родителите му се отхвърлят от него и малко по-късно попада в детски дом.

Когато е на три, има шанса да попадне на видео, направено от блогър, който снима документален филм за децата без родители.

Така една жена - Татяна вижда инцидентно фрагментите и се влюбва в детето от пръв взор. Тя се обръща към обществените и стартира да приготвя документи за осиновяване.



Едва по-късно Татяна схваща, че Зоя е в профилиран детски дом, защото има съществени здравословни проблеми. В един миг младата жена почнала да се тормози дали ще съумее да се грижи добре за детето и забавя осиновяването.

В рамките на седмица Татяна и брачният партньор й мислили какво да вършат с детето, само че в последна сметка решили да продължат процеса на осиновяване.
Но, за жалост, било прекомерно късно. Социалните дали момиченцето на други родители, които го отвели в Москва.



Когато си спомня за тези дни, Татяна признава, че била унищожена. Но се случило знамение - момиченцето било върнато от осиновителите след 10 дни с опраданието, че не се схваща с останалите деца в новото си семейство.

Този път брачният партньор на Татяна не се поколебал нито минута - в същия ден той отлетял за Сибир, с цел да вземе детенцето. Късмет, че имали документите.



При новите си родители Зоя почнала да се възвръща и през днешния ден здравословните й проблеми са минало.



Красивото момиченце има дейна кариера на модел, съумява да се появи като лице на няколко съществени рекламни марки, показва и облекла на известната европейска компания.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР