Историята на семейство Форестър и модната му империя стана на

...
Историята на семейство Форестър и модната му империя стана на
Коментари Харесай

Ликувай, народе! Дързост и красота стана на 35, снимат нови серии

Историята на семейство Форестър и стилната му империя стана на 35 години, само че телевизионният роман за нея продължава с нови епизоди. Снимките на “Дързост и красота” - най-гледаната американска сапунена опера по света, се възобновяват за още 2 години, заяви тв Си Би Ес, която го излъчва от 1987 година

“35 години и предстоят още доста! #BoldandBeautiful е публично възобновен за още 2 години”, написа в формалната страница на сериала в инстаграм. Там са оповестени и фотоси на екипа с тортата, чествал в дома на семейство Форестър.

Новите сезони ще предложат друг взор върху романсите, пристрастеностите и съперничествата сред фамилиите Форестър, Лоуган и Спенсър. Те ще се излъчват през 2023 и 2024 година, като в тях се чака да вземат участие познатите персонажи Ерик Форестър (Джон Маккук) и Брук Лоуган (Катрин Кели Ланг).

Двамата са единствените от първичния актьорски състав, които към момента се снимат за сериала.

“Чудесни новини”, “Честити 35 години! С вас съм от самото начало”, са част от мненията, които почитателите на сериала пишат в обществените мрежи.

“Преди 35 години въобще не съм си представял какво ме очаква”, споделя Брадли Бел, изпълнителен продуцент и основен сценарист на поредицата.

“За тези години “Дързост и красота” се е трансформирал в крайъгълен камък на дневната ни програма”, споделя Марго Уейн, старши вицепрезидент за занимателните стратегии на Си Би Ес.

Телевизията ще означи и 35-годишнината на сериала, която се навършва на 23 март.

“Дързост и красота” започва по Си Би Ес на 23 март 1987 година Оттогава сериалът е отличен със 100 награди “Еми”, има над 300 номинации и се е утвърдил като най-гледаната американска сапунена опера в света.

Артистите, взели участие в сапунената опера през 1987 година

На 24 март Си Би Ес ще излъчи специфичен епизод, отдаден на красивата Брук Лоуган. В него феновете ще си напомнят нейните най-големи любови – пет на брой. В празничното издание ще вземат участие Джон Маккук, Торнстън Кей, заместил Рон Мос като Рич Форестър, Джак Уагнър, който играеше Ник Мароне от 2003 до 2012 година, и Уинзор Хармън, който бе Торн Форестър от 1996 до 2016 година

Брук Лоуган се превъплъщава в героинята в сериала, която се е влюбвала, омъжвала, разделяла най-вече пъти. Сключвала е брак 14 пъти, половината от които с Рич Форестър.

Катрин Кели Ланг и Джон Маккук са единствените артисти от първичния състав, които към момента се снимат в поредицата.
Освен това се е омъжвала за Ерик Форестър два пъти и по един път за Грант Чембърс, Торн Форестър, Уипъл Джоунс, Ник Мароне и Бил Спенсър-младши. Героинята може да се дами, развежда и отново дами, развежда в рамките едвам на 6 месеца.

За разлика от нея актрисата Катрин Кели Ланг, която влиза в облика ѝ, се е омъжвала и разделяла единствено два пъти. Има двама синове от първия си брак и щерка от втория, която прочее я направи към този момент и баба.

Актрисата е родена на 25 юли 1961 година в фамилията на Кийт Уигман - олимпийски скиор на дълъг скок, и Джуди Ланг - телевизионна и рекламна актриса. Дядо ѝ е Чарлс Ланг, който е прочут кинооператор.

Нейният сътрудник Джон Маккук (в ролята на Ерик Форестър) е една от дребното звезди от “Дързост и красота”, която е посещавала страната ни. Актьорът идва в България през 2003 година дружно с Боби Ийкс (Мейси от сериала) за откриването на интернационалния тв фестивал “Златната ракла” в Пловдив.



18 години по-късно, отново в Пловдив, идва и Рон Мос - артистът, който 25 година играеше емблемата на сериала Рич Форестър.

Той обаче идва като артист и изнася концерт в Античния спектакъл на 2 септември 2021 година Гостуването му е по покана на певицата Мария Елена Инфантино, която е щерка на оперната ни прима - сопраното Райна Николова, и именития тенор Луиджи Инфантино, пял с великата Мария Калас. Мария Елена също взе участие в концерта дружно с Орлин Горанов.

Рон Мос си потегля от “Дързост и красота” точно поради музиката. “Хората ме питат не ми ли липсва сериалът. Да, липсва ми, само че не тъкмо сериала, тъй като той отнемаше толкоз време и работа. Липсват ми хората, целият екип. Но животът продължава”, споделя Рон Мос по време на двучасовия си театър в Пловдив.

Че животът продължава, го потвърждава и самият сериал по време на пандемията от ковид. Актьорите от “Дързост и красота” са измежду първите, които възвръщат работата си след пика на COVID-19 през лятото на 2020 година За да предпазят оптимално артистите, продуцентите вкарват нова процедура в интимните подиуми - вместо своите екранни сътрудници звездите им прегръщат същинските си половинки. Камерата демонстрира героинята от кино лентата ясно, а индивидът, който прегръща - същинският ѝ брачен партньор да вземем за пример, се вижда единствено в тил.

Ако целувката би трябвало да бъде снимана от близко, в фрагмента влиза манекен, който съвсем наподобява като същински човек. Между другото, една такава сцена незабавно бе разпозната от наблюдателните фенове, които се възхитиха на изобретателността на екипа. “Някой незабавно да даде “Еми” на този човек - по какъв начин буйно погледна право в очите този манекен, а по-късно го и целуна” и “Плача от смях” бяха част от мненията след сцената.

У нас “Дързост и красота” не се излъчва от началото на 2019 година Българска национална телевизия спря сапунката поради невисок рейтинг и още тогава разгласи, че няма да купува нови серии.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР