Историята на принцеса Даяна е трудна още от момента, в

...
Историята на принцеса Даяна е трудна още от момента, в
Коментари Харесай

Трагичната история на принцеса Даяна все още е медийна опасност за кралското семейство

Историята на принцеса Даяна е сложна още от момента, в който тя се сгодява за принц Чарлз.

Съобщава се, че той ѝ е споделил, че не я обича, и е поддържал връзката си с Камила Паркър Боулс по време на брака. Тя се е борила с булимия, евентуално е била много самотна и самата тя е имала извънбрачни връзки.

Двамата се разделят обществено, а по-късно се развеждат и Даяна дава прословутото си изявление за „ Панорама “, в което искрено споделя за всичко.

По-рано, през 1992 година, беше оповестена и книгата на Андрю Мортън „ Diana: Her True Story - in Her Own Words “ - първата по рода си кралска биография с разкази.

След развода се появяват и връзките на Даяна с доктор Хаснат Хан и Доди Файед, който умира в същата автомобилна злополука като принцесата.

За кралския кореспондент Омид Скоуби историята на Даяна към момента е „ леке върху кралската фамилия “ 25 години след гибелта ѝ, написа той в рубриката си в Yahoo! и те заобикалят да припомнят на обществеността за най-противоречивите аспекти от живота на починалата принцеса, когато могат.

„ Обезличена история, в случай че щете “ , споделя някогашен асистент на Скоби. „ За институцията Даяна постоянно ще бъде помнена по метод, който е безвреден за тях - на безвредно разстояние, държано встрани от всичко останало. Ето за какво в никакъв случай няма да видите Чарлз да признае годишнината от гибелта ѝ. Просто те не могат да си разрешат да припомнят на хората за неговата роля в нейната болежка “ .

Един дребен сериал, наименуван „ Короната “, също не оказа помощ: Когато бе показана сюжетната линия за Даяна/Камила, Инстаграм на Кларънс Хаус трябваше да заключи за известно време раздела си за мнения.
 Животът на принцеса Даяна в фотоси  Животът на принцеса Даяна в фотоси  Животът на принцеса Даяна в фотоси  Животът на принцеса Даяна в фотоси
Въпреки че кралското семейство се е трансформирало през последния четвърт век, написа Скоуби, то не се е трансформирало толкоз доста.

И за него има явни паралели, които могат да се създадат сред третирането на принцеса Даяна и Меган Маркъл в кралската институция.

Експертът ни напомня фрагмент от писмо на Даяна, написано малко преди гибелта ѝ. „ Вече 15 години съм блъскана, посинявана и измъчвана душевен от една система, само че не изпитвам никаква засегнатост... Вътрешно съм мощна и може би това е проблем за моите врагове “, написа тя.
                             

„ Благодаря ти, Чарлз, че ме прекара през подобен пъкъл и че ми даде опция да се поуча от жестоките неща, които направи с мен “.

Скоби напомня също, че Даяна е споделила, говорейки за себе си: „ Тя няма да си отиде безшумно, това е казусът. Ще се боря до дъно, тъй като имам вяра, че имам роля, която би трябвало да извърша “.

И тя се бори до дъно.
 10 обстоятелството за живота на принцеса Даяна, които не сте чували  10 обстоятелството за живота на принцеса Даяна, които не сте чували  10 обстоятелството за живота на принцеса Даяна, които не сте чували  10 обстоятелството за живота на принцеса Даяна, които не сте чували
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР