Историята на OnePlus 5T е доста интересна - дълго време

...
Историята на OnePlus 5T е доста интересна - дълго време
Коментари Харесай

OnePlus 5T дава на потребителите нов дизайн и 6-инчов дисплей



Историята на OnePlus 5T е много забавна - дълго време имаше слух, че OnePlus са се отказали от " междинна " версия на своя модел 5, основно поради невъзможността да предложат нов процесор. Въпреки тези клюки, компанията очевидно реши, че има какво да усъвършенства и въпреки всичко изкара на пазара версията 5T. С нея OnePlus адресират много от оплакваният на потребителите от петицата.

Докато 499$ към момента изглеждаха като добра договорка за OnePlus 5, изключително предвид на цените на флагманските устройства на Samsung, Apple и LG, разликата не беше толкоз фрапираща както при OnePlus 3. В петицата екранът беше същия като този в преходния модел, дизайнът не блестеше с нищо запаметяващо се, а неприятното показване на камерата при слаба светлина допълваше общото усещане, че телефонът се намира на оня борд, оттатък който единствено отдадени почитатели на марката биха похарчили пари за него.

Тук на сцената се появява OnePlus 5T, който би трябвало да оправи неприятния усет в устата на потребителите. Първото нещо, което прави усещане при новия модел, е отношението на екрана - 18:9 , и OLED технологията. Размерът също е изменен - 6 инча - най-големият, който сме виждали в OnePlus устройство. За страдание, резолюцията към момента е 1080p , което към този момент е стандарт при телефоните от междинен клас, а флагманите от дълго време минаха към по-високи разграничителни качества.

Скенерът за пръстови отпечатъци е изместен от предния панел на гърба на телефона, което е разрешило на OnePlus доста да понижат рамките към екрана. Тялото на OnePlus 5T към момента е изработен от алуминий, което значи, че няма опция за апостериори зареждане, а хардуерът не е изменен - приказваме за процесор Snapdragon 835, 6GB или 8GB RAM, 64GB или 128GB вградена памет и 3300 mAh батерия. 3,5-милиметровият жак за слушалки е непокътнат, а телефонът има и нова система за отключване с различаване на разположение (различна от 3D технологията на Apple), която употребява над 100 идентификационни точки, с цел да отключи устройството, когато го погледнете.

OnePlus 5T към момента идва с Android 7.1.1, само че към OxygenOS са добавени някои трикове, най-интересният от които се назовава Parallel Apps. Тази функционалност разрешава да имате елементарно две отворени копия от едно и също приложение, което прави потреблението на повече от един акаунт в доста случаи по-лесно. Цените на One Plus 5T стартират от 499$ за 64GB версия с 6GB RAM, а 128/8GB модел ще коства 559$ . Телефонът влиза в публична продажба през страницата oneplus.net на 21-и ноември .
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР