Историята на Хари Потър се насочва към малкия екран. Max,

...
Историята на Хари Потър се насочва към малкия екран. Max,
Коментари Харесай

Хари Потър става сериал, а Игра на тронове ще има още една предистория

Историята на Хари Потър се насочва към дребния екран. Max, новата стрийминг услуга на Warner Bros. Discovery, разгласи публично в сряда, че създава ефирен сериал по романите на английската писателка Дж. К. Роулинг.

" Радваме се, че ще дадем опция на феновете да открият Хогуортс по напълно нов метод. Хари Потър е културен феномен и е ясно, че има такава трайна обич и жадност за света на магьосниците ", сподели в изказване Кейси Блойс, ръководител и основен изпълнителен шеф на наличие в HBO и Max.

Сериалът ще бъде акомодация на поредицата от бестселъри, която се състои от седем книги, оповестени сред 1997 и 2007 година По тях бяха осъществени и сполучливи филми в осем елементи.

Предстоящият сериал " ще включва нов актьорски състав, който ще води ново потомство почитатели, изпълнен с фантастични елементи, обичани герои и трагични места " от света на Хари Потър. Все още няма информация за приблизителната дата за стартирането му.

Дж. К. Роулинг ще бъде изпълнителен продуцент на плана.

" Ангажиментът на Max да резервира целостта на книгите ми е значим за мен и с неспокойствие чакам да бъда част от тази нова акомодация, която ще разреши дълбочина и подробност, каквито дава единствено дългият ефирен сериал ", показва тя.

Всеки от сезоните ще бъде отдаден на една от книгите на Роулинг, като проектът е поредицата да се развива в продължение на 10 години.

Други нови сериали, които ще се появят в стрийминг платформата Max (сега HBO Max), включват нова предистория на " Game of Thrones " (Игра на тронове), озаглавена " A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight ". Изпълнителен продуцент ще е създателят на бестселър книгите Джордж Р.Р. Мартин.

Действието на сериала ще се развива 100 години преди събитията в " Игра на тронове ", във време, когато линията Таргариен държи Железния престол. Историята ще се концентрира върху " млад, доверчив, само че самоуверен рицар " и неговия оръженосец.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР