Историята на една млада жена, осмелила се да бъде майка

...
Историята на една млада жена, осмелила се да бъде майка
Коментари Харесай

Тя е само на 25 години, а вече има 22 деца: Историята на една многодетна майка, която си струва да ви разкажем

Историята на една млада жена, осмелила се да бъде майка на не едно, две или три, а на цели 22 деца, е история, която си коства да бъде разказана.

Рускинята Кристина Озтюрк е единствено на 25 години и да, вярно прочетохте – 22-ма са малчуганите, на които тя е посветила цялото си време на света. Самата Озтюрк признава пред Bright Side, че толкоз ѝ харесва да е заобиколена от деца, че не изключва опцията за още. 
                             

Кристина е единствено на 17 години, когато ражда първата си рожба – Виктория. Бащата на детето ги напуща и тя остава самотна майка.

Не след дълго Кристина има щастието на срещне настоящия си брачен партньор – турския предприемач Галип Озтюрк. Между двамата прехвърчат любовни искри и не след дълго Галип предлага на обичаната си да се омъжи за него. Двамата споделят една и съща огромна фантазия – да имат доста деца. 
                             

Кристина е единствено на 23 години, когато в общия им дом към този момент щъкат и чуруликат 11 деца. Само две години по-късно броят на наследниците им нараства цели два пъти.

Повечето малчугани са съвсем на една и съща възраст, защото се появяват на бял свят едновременно. Сега несъмнено ще попитате – е по какъв начин по този начин едновременно. Всъщност, с цел да осъществен бързо фантазията си, съпрузите се обръщат към услугите на сурогатното майчинство. Макар и да не ги е родила всичките мъници, Кристина е тяхна биологична майка и ги обича с цялото си сърце. 
                             

Сигруно обаче ще попитате по какъв начин е допустимо да се гледат толкоз доста деца едновременно? Отговорът в действителност е много обикновен – с доста пари всичко е допустимо.

57-годишният баща на малчуганите е милионер, който отделя нужните средства за грижите, възпитанието и развиването на децата си. За помощ в развъждане на децата си Кристина и Галир разчитат и на помощта на бавачки и домашни помощници. Пред изданието многодетната майка споделя, че с мъжа си са разпределили времето си по този начин, че да могат и двамата да прекарват задоволително часове с децата си. 

 

 
                             

Родителите намират и време, в което всички дружно да се събират и да се радват на огромната си компания едни на други. Ходят на разходки, играят на настолни игри и какво ли още не. Където и да отиват с децата си обаче, те постоянно са съпроводени от неотменните домашни помощници. 

Голямото семейство се радва на извънреден интерес от страна на потребителите в обществените мрежи. Всички те не стопират да заливат родителите с възторжени мнения, подкрепяйки ги непроменяемо за смелото им решение. 
                             

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР