Историята, която ще прочетете в следващите редове, е шокираща. Тя

...
Историята, която ще прочетете в следващите редове, е шокираща. Тя
Коментари Харесай

Лична история: Правих най-хубавия секс с бащата на приятеля ми!

Историята, която ще прочетете в идващите редове, е шокираща. Тя е за една обич, която е подложена на тестване и несъмнено може да ви накара да се почувствате малко ядосани, написа woman.bg. Главна героиня в нея е 20-годишната Ина, която е изпаднала в комплицирана житейска обстановка и се е обърнала за съвет към професионален психолог. Ето нейния описа:

„ Имам връзка с момче, което е една година по-голямо от мен. Отношенията ни са прелестни и сега обмисляме идната крачка – да заживеем дружно. Засега аз съм при родителите ми, а той споделя едно жилище с татко си. Рядко имаме опцията да бъдем интимни, тъй като би трябвало да се съобразяваме с това дали има някой у дома.

Веднъж обаче взехме решение да се отдадем на милувки в леглото, до момента в който татко му беше в прилежащата стая. Както постоянно, сексът беше необикновен и тъкмо по средата, татко му влезе и ни видя. Опитах се да се завия, само че към този момент беше късно. Най-неудобен беше моментът, в който погледът ми се засече с този на бащата. Беше извънредно, толкоз се засрамихме и двамата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР