История за това как търговец на автомобили едва не губи ...

История за това как търговец на автомобили едва не губи

Тийнейджър си поръча „натупано“ с екстри Audi, което едва не коства работата на търговец

История за това по какъв начин търговец на коли едвам не губи работата си в посланичество на Audi набира известност в интернет откакто бе споделена в тематиката r/Cars в известната платформа за шерване Reddit. Мъж подвизаващ се под никнейма „ corporalb00bs” споделя забавната преживелица от 2015 година, когато постъпва на работа в посланичество на немската марка в Канада.

В един от първите му работни дни, юноша на не повече от 20 години дошъл в представителството на марката с Mercedes-Benz C63 AMG. Момчето на име Тим се насочил към покупката на Audi R8 V10 Spyder и даже не изискал да направи тест драйв на наличните все още коли, защото неговият татко имал такава към този миг.

`Тийнейджър

Конфигурацията включвала специфичен сив Suzuka Grey цвят с черен таван и интериор в композиция от черно и алено, карбонови детайли в цялото купе и други капризи, които покачили цената на към този момент скъпото Audi до над 200 хиляди $ (около 180 хиляди евро). Младежът оставил депозит за автомобила и заречен, че татко му ще заплати при предаването на колата.

Когато колата влезнала в произвеждане, търговецът позвънял на нищо не подозиращия татко, който по това време бил на отмора и отказал да заплати за скъпите прищевки на сина си. Бащата даже изискал депозита си назад и го получил откакто подал недоволство до Audi Канада и заплашил, че ще опише за случката на всички.
`Тийнейджър

Въпреки всичко, колата била доставена на представителството на марката, което пък от своя страна я изложило в шоурума си. Там тя престояла с месеци, преди клиент да я хареса и да завърши тъгите на търговеца, оставяйки му само горчив опит.

Източник: fakti.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg