История за системно насилие. 47-годишният Орлин Гигов беше задържан, след

...
История за системно насилие. 47-годишният Орлин Гигов беше задържан, след
Коментари Харесай

Мъжът, пребил украинка, към друга жертва: Знам как да бия. Няма да ти личи

История за редовно принуждение. 47-годишният Орлин Гигов беше арестуван, откакто нанесе побой над украинска гражданка. Той е с повдигнати обвинявания за упражненото принуждение и е с непрекъсната мярка задържане под стража. Мъжът е някогашен водач в Министерство на вътрешните работи болница. След изявления на уеб страницата OFFNews се оказа, че това не е първата жертва на Гигов. С NOVA се свърза жена, подала сигнал в полицията за домашно принуждение против него.



Бях на посетители на Орлин Гигов на Бъдни вечер през 2020 година. Една Бъдни вечер, която в никакъв случай няма да не помни. Покани ме в жилището му в „ Младост ”. Там имаше една на половина цялостна туба с ракия. Малко си припомням от довечера, тъй като съм изпаднала в несвяст. Той стартира да ме удря и да ми крещи „ Спокойно. Знам по какъв начин да те удрям, с цел да не ти проличава ”. На сутринта се разсъниха и отидох в „ Пирогов ”, където двама униформени на входа предложиха да подам тъжба, описа в ефира на „ Здравей, България ” пострадалата Мила Пейкова.

По думите й тя завела дело за междинна телесна щета, което към момента тече. Пейкова твърди, че преди този случай двамата били във връзка две години. Той ми посегна един път. Счупи ми носа, само че тогава не подадох тъжба. Тогава сгреших. Мислех, че това ще е индивидуален случай, показва тя.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР