История с продължение, в която главен герой е Емил Узунов.

...
История с продължение, в която главен герой е Емил Узунов.
Коментари Харесай

Асеновградчанин отново доказва, че не шофира дрогиран

История с продължение, в която основен воин е Емил Узунов. Мъжът от Асеновград преди време съобщи, че няма да напуща дома си на избрана дата през идващите няколко години. Причината - през преходните две години Узунов на два пъти претърпя ужасяващ потрес. Оказа се махленски, че кара след приложимост на опиати.

Животът на Емил Узунов се върти в необикновен кръговрат. Спират го, дава в началото позитивен полеви тест за приложимост на опиати, поставят му белезници, карат го в болница. Дава проби за кръвен тест, обискират дома му, задържат го в полицията, образуват му досъдебно произвеждане, освобождават го, излизат след няколко месеца резултатите от кръвните му проби, които се оказват негативни, оневиняват го, връщат му книжката. Минава къс интервал, стопират го още веднъж, заяви Нова.

Тази година Узунов още веднъж е спрян. И още веднъж е с позитивен тест за опиати. Сега очкава за трети път резултатите от кръвните проби, които да потвърдят, че не е използвал амфетамини. Той споделя, че този проблем основава грижи на фамилията му, в работата му и се отразява на обществените му контакти.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР