История с продължение.Охранител е задържан, след като срещу него са

...
История с продължение.Охранител е задържан, след като срещу него са
Коментари Харесай

Задържаха мъжа, преследвал ученички в Пловдив

История с продължение.

Охранител е арестуван, откакто против него са били подадени няколко сигнала, че е посягал на девойки в квартал " Гагарин ", написа Предупреждения за въпросния мъж се появиха и в обществените мрежи.

Вчера Лъчезар Г.  е бил арестуван за 24 часа в Трето районно. Срещу него е формирано дело по Указа за битка с дребното безчинство. Бил е освободен през днешния ден следобяд. 

Лъчезар е родом от Доспат, от няколко месеца е работил в пловдивска охранителна компания. Днес, откакто е станало ясно, че е задържан и повода за задържането му, той е бил уволнен от работа. 

Припомняме, че както GlasNews заяви, притеснителният сигнал се появи в Мрежата през днешния ден.

Жена от Пловдив предизвести за мъжа, който " опипва и тормози " ученички от учебно заведение " Христо Г. Данов " в квартал " Гагарин ".

По думите й въпросният субект живее в региона. Тя се надява да бъдат подхванати съществени ограничения против мъжа.

" Този мъж обикаля към учебно заведение " Хр. Г. Данов " и тормози и опипва ученичките. Живее на квартира някъде към учебното заведение и е извънредно безочлив и нахален. Предупредете си децата. ", написа Тони Т.

" Вчера четири деца стояха 5 часа в полицията да дават показания, само че не могат да създадат, кой знае какво с изключение на да го задържат за 72 часа и да го пуснат защото няма налице " тежко " закононарушение. ", написа тогава тя.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР