История как може човек с власт, покровителстван от парламентарно представена

...
История как може човек с власт, покровителстван от парламентарно представена
Коментари Харесай

На вниманието на НАП и БАХБ! Читатели алармират – общинският съветник от ИТН в Трън Мартин Томов гази закона и трови съселяните си с гнусна, нелегална кръчма!

История по какъв начин може човек с власт, покровителстван от парламентарно показана партия, претендираща за присъединяване във властта, каквато е Има Такъв Народ, да безчинства в родното си село Богоина, общ. Трън, поставяйки се над закона, споделя наш четец.

 

Героят на днешният роман е Мартин Томов - общински консултант и предприемач от Трън, който в свободното си от сесии време той развива бизнес в областта на рибарството и аква културите. Собственик е на компания ТЕРМА 2010 ЕООД с ЕИК 200986342, четем в комерсиалния указател.

 

Паралелно с това представителят на Има Такъв Народ Мартин Томов върти противозаконна, или още по-право - незаконна механа в двора на бащината си къща в с. Богоина. Съмнителното и искрено гнусно от санитарно-хигиенна позиция заведение отваряло, когато си желае – най-много събота, неделя и в празничните дни. Изобщо - единствено тогава, когато няма по какъв начин общинарят да бъде смутен от проверяващите в лицето на Национална агенция за приходите и Българската организация по сигурност на храните.

Цялата нелегалност не била по никакъв начин безпочвена - кръчмата била като излязла от филм на ужасите. Хлебарки като плъхове лазели освен в кухнята, само че и по масите, а постоянно от храната изскачали живи гадини, най-вероятно инсекти, които отвращавали съселяните му, имали неблагоразумието да си поръчат ракия със салата при Марин Томов. “Такава голяма хлебарка излезе от манджата, че чак котката й направи път ”, написа наш четец, поискал анонимност. Разказът му продължава по този начин (запазваме достоверния правопис):

 

“В заведението няма течаща вода, няма тоалетна и не дава отговор на никакви хигиенично - санитарни правила. Персонала в заведението надали има здравни книжки и надали са назначени на трудови контракти и самият притежател който е общински консултант също работи незаконно.

В заведението се предлага храна с незнаен генезис, не ce съхранява  вярно, което води до застрашаване живота и здравето на хората хранещи се там ”, написа потърпевшият.

 

Освен хигиена нулева, както пееше Ицо Хазарта, общинарят от Има Такъв Народ правил и нелегално строителство в бащиния си дом в с. Богоина, още веднъж по тъмни доби с цел да не му дойдат посетители от РДНСК.

 

„ Същото (бел.ред. – заведение) е позиционирано на морава без нужните за поставяне  документи, строи безсистемно и в двора на къщата в която живеят родителите му ”, продължава сигналът.

 

За да е цялостна картинката, Мартин Томов криел оборотите си от данъчните и кръчмата му работела без касов уред, отказвайки да издава на клиентите фискални бонове.

 

“При визитата ми във въпросното заведение бях мощно засегнат, не получих и касова записка за сумата която заплатихме със фамилията ми.

Bярвам, че Вие като способени институции ще предприемете нужните дейности и ще се приключи това безвластие което царува и един не дребен приход, който не се заявява на никое място ”, приключва нашият четец, въпреки да е уверен, че жалбата му ще остане глас в пустиня.

 

Редакцията ни се причислява към апела Национална агенция за приходите, РДНСК, БАХБ, а за какво не и Министерство на вътрешните работи да се поразходят до бащината къща на Мартин Томов в с. Богоина, община Трън и да потвърдят, че политическите подкрепи не важат пред силата на закона.

 

Биографията на общинският консултант от Трън с нищо не издава, че човек с неговите занимания и обучение би паднал толкоз ниско, че да трови съселяните си с развалена храна, щедро налазена от хлебарки и други нездравословни инсекти, нито че ще си разреши да краде от държавната хазна.

 

Роден е през 1975 година в гр. Трън

Като младеж, се занимава професионално със спорт. Играе за хокейния тим „ Славия “. Висшето си обучение приключва в Техническия университет в Габрово с профил „ Стопанско ръководство “, като след завършването специализира с магистратура в направление „ Човешки запаси “.

След завършването на своята просветителна степен, стартира работа в БТВ в интервала 2001 – 2005 година След това става част от екипа на телевизия FOX Life („ Фокс Лайф “) до 2007 година След това отпътува за няколко години в чужбина, където работи като експерт по технологии и връзка в Австрия. Завръща се през 2015 година, като стартира предприемачески действия в разнообразни браншове.

 

“Впечатляващ витален път - от телевизия bTV, през “Фокс Лайф ”, пътьом минал приз Австрия и дебаркирал в огромната политика, този скъп кадър от Има Такъв Народ в община Трън не се срами да мишкува на дребно, поставяйки себе си и партията си над закона ”, не скри разочарованието си нашият четец.

Инфо: crimesbg.com

Тагове: Мартин Томов Трън ИТН общински съветник НАП БАХБ Слави Трифонов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР