Историкът, политик и бивш министър на културата Петър Стоянович ще

...
Историкът, политик и бивш министър на културата Петър Стоянович ще
Коментари Харесай

Петър Стоянович ще е първият звезден гост-водещ на „Стани богат“

Историкът, политик и някогашен министър на културата Петър Стоянович ще е първият звезден гост-водещ на специфичните епизоди на „ Стани богат “ – в неделя, 11 юни, от 20 ч. по bTV.

Актьорите Калин Сърменов, Силвия Лулчева и Весела Бабинова играят в поддръжка на Българска хранителна банка

„ Този стол на водещия е доста по-приятен от министерския. Първо, тъй като правиш сигурно хората щастливи, второ – сигурно им помагаш да завоюват някакви суми. Трето – отиваш си със спокойна съвет у дома. Три неща, които са несравними с действителната политика “, сподели в предаването „ Тази заран “ Стоянович.

На 4 юни по bTV стартира първото от общо осем специфични праймтайм издания на „ Стани богат “ под наслов „ Въпрос на бъдеще “. Уникалният благотворителен план ще запознае феновете с осем огромни дела, отдадени на бъдещето на България. В тяхна поддръжка ще играят в тандем същински герои и известни персони, свързани с другите начинания, а огромната изненада за всички пред екраните ще бъдат гост-звездите, които ще бъдат водещи на част от епизодите – всяка неделя от 20 до 22 ч. по bTV. Всяко от известните лица ще застане с името и престижа си в поддръжка на идеите за бъдещето.

В първия специфичен епизод на фокус беше Българска хранителна банка – нейната благородна и екологична идея, доброволците и хората, които стоят зад организацията и тези, на които тя ежедневно оказва помощ.

Той е измежду участниците в специфичните епизоди на „ Стани богат “, които стартират на 4 юни

В идващите специфични епизоди място на водещия Михаил Билалов ще заемат разнообразни изключителни, знаещи и харизматични български персони. Освен Петър Стоянович гост-водещи ще бъдат журналистът Георги Милков, артистът Даниел Цочев и други

Специалните епизоди на „ Стани богат “ ще се излъчват по bTV през юни и юли - всяка неделя от 20 до 22 ч.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР