Историкът Ед Оуенс, който изучава британската монархия, смята, че вече

...
Историкът Ед Оуенс, който изучава британската монархия, смята, че вече
Коментари Харесай

Кралица Елизабет II е започнала да предава властта на принц Чарлз

Историкът Ед Оуенс, който учи английската монархия, счита, че към този момент е почнал развой по предаване на кралската власт от Елизабет II на принц Чарлз, оповестява изданието.

„ няма да провокира рецесия в кралското семейство – споделя Оуенс. – Символичното предаване на властта на Чарлз към този момент е в ход. “ Той обръща внимание, че напоследък принцът все по-често замества майка си на мероприятия и е поел връчването на трофеи, с което преди се е занимавала Елизабет II.
Тайният проект на принц Чарлз: Дворецът става музей, Уилям и Кейт вън от него
Таен проект на принц Чарлз изтече в английските медии. Според " Дейли Мейл ", след гибелта на кралица Елизабет II, дворецът ще бъде достъпе...

Повод за коментара е станало. В края на октомври лекарите ѝ предложиха да си вземе отмора от обществени прояви. След това тя анулира визитата си в Северна Ирландия, отхвърли да пътува за климатичната конференция на Организация на обединените нации в Глазгоу и. През ноември Елизабет II не взе участие в церемониите за Деня на паметта.

По-рано беше обявено, че специалисти слагат под въпрос възможностите принц Чарлз да стане крал. Историкът Мартин Винер не изключи, че коронацията му може да докара до разпадането на Общността на нациите.

Принц Чарлз е най-големият наследник на кралицата, който ще наследи английския престол след нея. Освен него Елизабет II има още три деца: принцеса Ан, принц Едуард и принц Андрю, който подаде оставка през 2019 година заради обвинявания в обезчестяване на малолетни девойки. Второто място в листата за английския престол е заето от сина на Чарлз принц Уилям. По-малкият му брат принц Хари се отхвърли от купата и отговорностите си към кралското семейство през 2020 година и се реалокира в Съединените щати.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР