Историите за серийни убийци може и да са потресаващи заради

...
Историите за серийни убийци може и да са потресаващи заради
Коментари Харесай

Да си купиш очилата на сериен убиец за 150 хиляди долара

Историите за серийни убийци може и да са потресаващи поради зверствата, които тези хора са правили, само че е реалност, че ползата към тях постоянно е бил висок.
 Dahmer, гледаемостта на сериала за серийния палач Джефри Дамър и проблемите с него
Сериалът за сериен палач, който раздвоява хората

Добро попадение ли е Dahmer

Доказва го и триумфът на Dahmer - сериалът на Netflix, който по жесток метод демонстрира убийства, които Джефри Дамър е направил в щата Уисконсин в продължението на няколко години. И разумно ползата към личността на Дамър, който умира в пандиза през 1994 година откакто бива погубен от различен пандизчия, е нараснала.

Толкова, че някои от персоналните движимости на серийния палач биват пуснати за продажба. От HYPEBEAST разбираме, че човек на име Тайлър Джеймс е пуснал за продажба чрез Cult Collectibles очилата, които по негови изказвания Дамър е носил в затвор. А цената е повече от забавна - 150 000 $.

В уеб страницата на Cult Collectibles се продават още разнообразни персонални движимости на Канибала от Милуоки, както Дамър става прочут, като разнообразни писма и фамилни фотоси. Самите очила обаче не са налични там. Според TMZ, искащите да се снабдят с тях би трябвало да се свържат персонално с Тайлър Джеймс.
 Mr. Harrigan's Phone, Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes, Luckiest Girl Alive и новите филми и сериали на Netflix през октомври
Новите филми и сериали на Netflix през октомври

От серийни убийци до премеждията на Мила Кунис и Джесика Частейн

Самият той твърди, че се е сдобил както с очилата, по този начин и с останалите движимости от прислужницата на бащата на Дамър. Джефри Дамър е наказан на пожизнен затвор, тъй като е бил приет за отговорен в убийството на 17 мъже, само че както към този момент споменахме, излежава едвам две години от присъдата си преди да бъде пребит до гибел в тоалетната на пандиза. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР