Историите от кралските дворове на Европа често приличат на сюжети

...
Историите от кралските дворове на Европа често приличат на сюжети
Коментари Харесай

Пепеляшката, която загуби обувката си на партито на принц Кристиян

Историите от кралските дворове на Европа постоянно наподобяват на сюжети от сапунен сериал... Не липсват обаче и моменти, когато имаме възприятието, че попадаме в същинска приказка за принцове и принцеси.
 Принц Кристиян от Дания на 18 - рожден ден с охолно монархическо празненство
Това ли е най-желаният принц в Европа

Бъдещият крал на Дания навърши 18

В последните дни се озоваваме непосредствено в " Пепеляшка ". А повода за това се оказва рожденият ден на принц Кристиян от Дания. Синът на престолонаследникът принц Фредерик и брачната половинка му принцеса Мери навърши 18 години на 15 октомври.

По този мотив в двореца Кристиансборг в Копенхаген беше проведено охолно празненство, последвано от празненство с диджей и танци до ранни зори. А както се поставя на сходно събитие с млад и хубав принц, една принцеса е изгубила пантофката си...

На формалния профил на датското кралско семейство в Instagram през вчерашния ден беше оповестена фотографията на самотна златиста дамска обувка. В текста се споделя, че след края на празника тя е била открита в замъка и че собственичката може да си я потърси точно там.

Много от мненията под обявата изрекоха оферти да тръгне с пантофката, с цел да търси своята Пепеляшка. Колкото и сантиментално да звучи това обаче, към този момент сме в XXI век и обществените медии могат да се оправят с тази задача.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР