Историческите срещи на българският представител в Бахрейн - Николай Бареков

...
Историческите срещи на българският представител в Бахрейн - Николай Бареков
Коментари Харесай

Бареков на среща с министърът на правосъдието на Бахрейн: Нямайте съмнение, че при него има изключително важна и ценна информация за всички ислямски проповедници от България, Белгия и Франция!

Историческите срещи на българският представител в Бахрейн - Николай Бареков не престават с голям триумф. Припомняме, че срещите са на най-високо равнище в Кралство Бахрейн, а Бареков е част от Делегацията на управлението на Европейските Консерватори, водена от Джефри ван Орден.

Ето каква информация показа с нас евродепутатът, първи български представител на среща сминистърът на правораздаването на Бахрейн:

"Благодарение на моя другар Джефри вземам участие и в исторически срещи с интернационална значителност! Среща на митичния шейх Халид Бин Али Ал Кхалифа, министър на правораздаването и ислямските въпроси в Кралство Бахрейн с Джефри ван Орден, военачалник от британските служби, и мен. Срещата е в неговия съвсем бункер.

Под контрола на шейха от името на краля са всички секрети служби в страната и битката с екстремизма и тероризма в най-чуствителния район на света. Аз съм първият български представител в контакт с шейха и от дребното европейци, позволени до това равнище на връзка.

Нямайте подозрение, че при него има извънредно значима и скъпа информация за всички ислямски проповедници от България, Белгия и Франция, които получават духовното си обучение в бастиона на Исляма прилежащата Саудитска Арабия. Обещах на шейха, че щом оглавя един ден българско държавно управление ще подкрепям с него и със западните ни сътрудници, в това число Англия, персонална връзка поради битката с тероризма. Да припомня, че от 2002 година Бахрейн е разгласен за съдружник номер 1 за Съединени американски щати отвън държавите-членки на НАТО.

За по-малко от 4 години в Европарламента - десетки политически и дипломатически задачи на всички континенти. Над 100 срещи на най-високо държавно равнище - крале, президенти, президенти на Народното събрание, министър председатели, министри...и какво от това като нямам страната зад тила си....Винаги в мое лице България е получавала най-високо почитание и почтено отношение. "

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР